Ιάλυσος: Κινείται για… Μαρτσάκη, Πεταυράκη και Ρούσσο

Οι ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ στην ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος έχουν ολοκληρωθεί και πλέον οι άνθρωποι του συλλόγου, πάντα σε συνεργασία με τον προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου, έχουν στρέψει όλη την προσοχή τους στα μετεγγραφικά για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Ήδη έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των Σερτζίνιο Ρομπέιρο, Αλέξανδρου Νατσιόπουλου, Θανάση Πατηνιώτη και Μάρκου Μαραγκουδάκη οι οποίοι έχουν συμφωνήσει προφορικά με τους «τοξοβόλους» και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες προς διευθέτηση για να ανακοινωθούν οι μετεγγραφές τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», στο μετεγγραφικό στόχαστρο του ΓΑΣ Ιάλυσος για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, βρίσκονται ο Στέφανος Μαρτσάκης, ο Άλμπερτ Ρούσσος και ο Χρήστος Πεταυράκης.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «τοξοβόλοι» ήδη έχουν κινηθεί για την απόκτησή τους, με τις επαφές να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και άμεσα αναμένονται εξελίξεις.
Ο 29χρονος Στέφανος Μαρτσάκης κατάγεται από την Κρήτη, αγωνίζεται στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και στην περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα του Ο.Φ. Ιεράπετρας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά, Επισκοπή, Α.Ο. Χανιά και Άρη Λεμεσού.
Ο 23χρονος Άλμπερ Ρούσσος κατάγεται από το νησί μας και στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στον Ν.Π.Σ. Βόλος στο πρωτάθλημα της Football League. Ο νεαρός μεσοαμυντικός ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες του Διαγόρα και συνέχισε στα τμήματα υποδομής της Γιουβέντους, ενώ αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Πανθρακικό, Ηρακλή, ΟΦΗ και Πανσερραϊκό.
Ο Χρήστος Πεταυράκης είναι 23 χρονών, αγωνίζεται στην επίθεση και κατάγεται από το νησί μας. Έχει αγωνιστεί στον Φοίβο Κρεμαστής, στην Κ-20 της Καλλονής, στην Κ-20 του Πλατανιά, ενώ στην περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα της Α.Ε. Νεάπολης Λασιθίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις