Περιμένουν απτές αποδείξεις από Παπαδόπουλο

Στην Ελλάδα βρίσκονται και πάλι Θανάσης Παπαδόπουλος και Στάθης Καραντώνης. Μεγαλομέτοχος και αντιπρόεδρος της υπάρχουσας- ακόμη- ΠΑΕ Ηρακλής επέστρεψαν για το τελικό ξεκαθάρισμα.

Ουσιαστικά ο κ. Παπαδόπουλος δηλώνει αποφασισμένος να δημοσιοποιήσει τις προθέσεις και αποφάσεις του, είτε σε γενική συνέλευση την οποία θα συγκαλέσει ο Γυμναστικός Σύλλογος είτε σε συνέντευξη Τύπου την οποία θα παραθέσει. Αμεση προτεραιότητά του άλλωστε όπως ο ίδιος μεταφέρει είναι η συνάντηση των φορέων του Ηρακλή (Ερασιτέχνης, Ιδρυτικό, Λέσχη, Ομιλος 1899 και Αυτόνομη Θύρα 10) με τον ίδιο, προκειμένου να τους αναλύσει τις σκέψεις του και κυρίως τις ενέργειες που προτίθεται να κάνει.

Μόνο που για να συμβεί αυτό πρέπει να έχει απτές, ξεκάθαρες αποδείξεις. Ητοι σημαίνει χρήματα για να διαθέσει, τόσο σε όσους οφείλει (παίκτες, προπονητές, υπαλλήλους, Δημόσιο) είτε για την αγορά ΑΦΜ (εν προκειμένω του Βόλου όπως ο ίδιος επιμένει να ισχυρίζεται) είτε ακόμη για τη συμβολή του στην αγορά άλλου ΑΦΜ ομάδας Football League για να αγωνιστεί εκεί ο Ηρακλής τη νέα χρονιά.

Πρέπει να σημειωθεί βεβαίως ότι για να κάτσει στο ίδιο… τραπέζι με τον κ. Παπαδόπουλο οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη και δη ο πρόεδρος Φώτης Θέος, είναι απαραίτητο να αναλάβει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τις οφειλές που υπάρχουν στη Μίκρα αλλά και το πρόστιμο που επεβλήθη σε προπονητή τμημάτων υποδομής από κλιμάκιο του ΕΦΚΑ.

* Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις