Κινείται για τέσσερις παίκτες ο Ολυμπιακός Βόλου

O Ολυμπιακός Βόλου κινείται για την απόκτηση τουλάχιστον τεσσάρων παικτών, οι οποίοι προορίζονται για το βασικό σχήμα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν έναν έμπειρο στόπερ, με θητεία σε ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, ενώ κινούνται για την απόκτηση ικανού αμυντικού χαφ, ο οποίος πέρυσι έκανε «γεμάτη» χρονιά και ήταν από τους παίκτες βαρόμετρο στην ομάδα όπου αγωνίστηκε.
Επίσης, έχουν γίνει επαφές και συζητήσεις με ακραίο μεσοεπιθετικό, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να περιμένουν απάντηση στην πρόταση που έχουν καταθέσει. Θα αποκτηθεί σίγουρα ένας ακόμη παίκτης στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ανάλογα η ομάδα θα στραφεί και για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.
Βέβαια, μέσα από την προετοιμασία ο Θωμάς Γράφας θα αξιολογήσει όλους τους παίκτες και ανάλογα θα εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτηση κάποιων ποδοσφαιριστών, εφόσον διαπιστώσει πως υπάρχουν κενά στο ρόστερ.
Θυμίζουμε, πως ο Αθηναίος τεχνικός του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του τόνισε, πως τις πρώτες μέρες προετοιμασίας στο Ελατοχώρι θα έχει συμπληρωθεί το 85% του ρόστερ και θα χρειαστεί το προσεχές διάστημα να γίνουν δύο-τρεις ακόμη προσθήκες ικανών ποδοσφαιριστών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις