Ρυθμίζουν τα τυπικά και υπογράφει στον Ολυμπιακό Β. ο Ντεπέτρις

Στο Βόλο αναμένεται σήμερα ο Αργεντινός Ροντρίγκο Ντεπέτρις, ο οποίος αφού πρώτα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, θα ρυθμίσει με τη διοίκηση της ΠΑΕ τις τελευταίες λεπτομέρειες και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είναι ένας…

…ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, δεν υπολείπεται φυσικής κατάστασης και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.
Θα χρειαστεί, φυσικά, κάποιο χρόνο προσαρμογής, καθώς για πρώτη φορά φεύγει από τη χώρα του, έρχεται στην Ευρώπη, όπου τα πράγματα όσον αφορά το ποδόσφαιρο είναι αρκετά διαφορετικά. Επίσης, θα πρέπει να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον και σ’ αυτό θα φροντίσει ο συμπατριώτης του Ντάριο Φερνάντες, αλλά και οι Ντιέγκο Λεόν και Λουίς Μοράν, οι οποίοι μιλούν την ίδια γλώσσα με τον Ντεπέτρις.
Στον Ολυμπιακό περιμένουν από τον Αργεντινό να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, βοηθώντας από την πλευρά του τους «ερυθρόλευκους» να πετύχουν το στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ.
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι ενθουσιασμένοι από το γεγονός ότι η διοίκηση φρόντισε να κλείσει και να φέρει στην Ελλάδα έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, και ανυπομονούν να τον δουν να φορά τα ερυθρόλευκα και να αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις