Επιμένουν Παπακωνσταντίνου και Αντωνάκας – Πάει μακριά η “βαλίτσα”

Όλες οι ενδείξεις και όλα τα δημοσιεύματα συνηγορούν πως ο Ηρακλής (με τον Α.Φ.Μ. του) είναι σχεδόν απίθανο να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League, κάτι που θα ανάψει το πράσινο φως στη Νίκη Βόλου για να πάρει τη θέση του. Ακόμη και αυτή η διαδικασία δεν αναμένεται να είναι άμεσα εκτελεστέα καθώς θα πρέπει η ΕΠΟ να πάρει την απόφαση ώστε η βολιώτικη ομάδα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League. Η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη όμως η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί είναι συγκεκριμένη. Άλλωστε υπάρχει και σχετική απόφαση του συνεταιρισμού κατά την επικύρωση της βαθμολογίας που αναφέρεται στην περίπτωση κατά την οποία μία ομάδα δεν δηλώσει συμμετοχή. Μπορεί το όνομα της Νίκης Βόλου να μην γράφτηκε στην απόφαση, όμως φωτογραφήθηκε καθώς είναι ξεκάθαρα η ομάδα που έχει την καλύτερη βαθμολογία στο πρωτάθλημα, από αυτές που συμμετείχαν στα μπαράζ ανόδου.

Προετοιμασία στα Χάνια τον Αύγουστο διαρρέεται από την πλευρά Βενέτη – Παπακωνσταντίνου

Στις 7 Αυγούστου θα έχει ξεκαθαρίσει η κατηγορία που θα αγωνιστεί η Νίκη Βόλου και η υποψήφια διοίκηση με επικεφαλής τον κ. Παπακωνσταντίνου και άμεσο συνεργάτη του τον κ. Βενέτη, προετοιμάζεται πυρετωδώς για παν ενδεχόμενο.

Μάλιστα, από την πλευρά Βενέτη – Παπακωνσταντίνου διαρρέεται πως η ομάδα είναι έτοιμη και θα ξεκινήσει προετοιμασία μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Επίσης, εκτός του ρόστερ η υποψήφια διοίκηση φέρεται να έχει κλείσει φιλικά και προπονητικό κέντρο στα Χάνια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και μάλιστα, εντός Αυγούστου.

Γι’ αυτόν τον λόγο πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα στις 3 Αυγούστου ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος θέλει να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Επιμένει η πλευρά Αντωνάκα

Πολλοί περίμεναν πως η επιστολή – ανακοίνωση της πλευράς Αντωνάκα-Αθανασιάδη θα σήμαινε και το τέλος του ενδιαφέροντος να πάρουν τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, κ. Φάτσης, διέψευσε τα όσα αναφέρονταν στην ανακοίνωση περί συμφωνίας και δήλωσε χαρακτηριστικά πως η συμπεριφορά αυτής της πλευράς έχει αλλάξει σε σχέση με τα πρώτα ραντεβού. Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί αυτοί που γνώρισαν τη Νίκη πριν από έναν μήνα να ενδιαφέρονται περισσότερο από κάποιους που την ξέρουν 30 χρόνια», γέρνοντας τη ζυγαριά προς την πλευρά Βενέτη.

Παρόλα αυτά η πλευρά Αντωνάκα-Αθανασιάδη όχι μόνο δεν κάνει πίσω αλλά σκοπεύει να πάει μέχρι τέλους διεκδικώντας, είτε την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου, είτε την ανάληψη της διοίκησης σε περίπτωση που η ομάδα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική.

Μάλιστα και από αυτήν την πλευρά διαρρέεται πως υπάρχουν κλεισμένοι ποδοσφαιριστές, ικανοί να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Football League. Επίσης, υπάρχει έτοιμο τεχνικό τιμ και τεχνικός διευθυντής που καθημερινά συσκέπτονται ώστε να στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας. Να σημειωθεί πως και αυτή η πλευρά ισχυρίζεται πως έχει κλείσει προπονητικό κέντρο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας .

Ο Τζίμης Αντωνάκας αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα, με προορισμό τον Βόλο, τις επόμενες μέρες ώστε να ξεκαθαρίσει πως θα επιμείνει μέχρι τέλους στην ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου.

Θα πάει μακριά η «βαλίτσα»

Βέβαια, όλα αυτά εντάσσονται σ’ ένα επικοινωνιακό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο υποψήφιες διοικήσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς κανείς δεν μπορεί να προχωρήσει σε ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών, πόσο μάλλον να αρχίσει προετοιμασία. Ποιος σοβαρός ποδοσφαιριστής θα λάμβανε μέρος σε προπονήσεις μίας ομάδας της οποίας η διοικητική ηγεσία δεν έχει ξεκαθαρίσει. Άλλωστε, οι δύο υποψήφιες διοικήσεις δεν έχουν στα πλάνα τους ίδιους ποδοσφαιριστές, ούτε το ίδιο τεχνικό τιμ.

Η «βαλίτσα» αναμένεται να πάρει μακριά εφόσον οι δύο πλευρές συνεχίσουν να ενδιαφέρονται για να αναλάβουν την ομάδα. Ακόμη και αν η μία από τις δύο πλευρές αποσυρθεί, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την εμφάνιση μίας τρίτης πρότασης που θα θελήσει να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο όταν αυτό διατεθεί προς πώληση σε τραπεζικό λογαριασμό, όπως ορίζει ο νόμος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις