Παίκτες Αστέρα Ιτέας κατά της διοίκησης: Τζάμπα μάγκες

Βολές κατά της διοίκησης του Αστέρα Ιτέας εξαπέλυσαν οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου με ανακοίνωση που εξέδωσαν, στην οποία κάνουν λόγο για ασυνέπεια στις οικονομικές της υποχρεώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών της ομάδας της Ιτέας:

«Για να μάθει ο κόσμος όλη την αλήθεια και να μη το παίζουνε κάποιοι τζάμπα μάγκες με τις πλάτες τις δικές μας… Αρχής γενομένης από την περίοδο των Χριστουγέννων όπου ξεκίνησαν τα προβλήματα και οι υποσχέσεις καθώς και τα συνεχή ψέματα. Λαμβάνατε την υπομονή και την σιωπή μας ως αδυναμία, δυστυχώς γελιέστε. Όλη μας η υπομονή έγινε για το καλό της ομάδας και μόνο… Μας χορτάσατε λόγια. Από την πρώτη προπόνηση εμείς δηλώσαμε παρών. Από το πρώτο παιχνίδι μπαίναμε με το κεφάλι στη φωτιά!

Εμείς την γουστάραμε και πέσαμε αγωνιζόμενοι χωρίς πληρωμές, χωρίς εγκαταστάσεις, χωρίς γιατρούς. Το μόνο λάθος μας σε αυτή τη πορεία είναι που κάναμε όλη την Ελλάδα να μιλάει για τον ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ… Η ομάδα έφτασε σε σημείο διάλυσης διότι κάποια παιδιά είχανε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και ήτανε έτοιμοι να αποχωρήσουνε από την ομάδα όχι γιατί το θέλανε αλλά γιατί αναγκαστήκανε…

Εμείς ακόμη και τότε κρατήσαμε τα αποδυτήρια μας ενωμένα. Μείναμε μια παρέα. Κάναμε αποχή από τις προπονήσεις μη δίνοντας το δικαίωμα σε κανέναν να το γνωρίζει, πέραν από εσάς. Ακόμα και μέχρι σήμερα ακούμε την ιδιά καραμέλα που ακούμε από το Δεκέμβριο και μετά από τον ότι θα τακτοποιηθούνε όλα και ότι θα πληρωθούμε μέχρι και το τελευταίο ευρώ..

Και πέραν από τις οφειλές που υπάρχουνε σε εμάς τους ποδοσφαιριστές στη τοπική κοινωνία της Ιτέας όπως στα φαγητά μας και τα σπίτια όπου μέναμε υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ… Αυτή είναι όλη η αλήθεια που επικρατεί μέχρι και σήμερα που μιλάμε και κανένας δε μπορεί να την αμφισβητήσει…

Η παραπάνω ανακοίνωση εκφράζει το σύνολο του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ (παίκτες)…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις