Παπαϊωάννου: «Αν δεν ισχύσει η συμφωνία με την ΕΡΤ, φεύγω από τη Λαμία»!

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Λαμία εξέφρασε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, εφόσον πραγματοποιηθεί το σενάριο που θέλει την κυβέρνηση να κόβει τις πέντε ομάδες της Superleague 1 από την ΕΡΤ.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Φθιώτιδας τονίζει σε δηλώσεις του στη “Live Sport” ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο το πρωτάθλημα θα γίνει… ερασιτεχνικό, ενώ ο ίδιος θα καταθέσει τον φάκελο της ομάδας του στην ΕΠΟ και θα αποχωρήσει.

«Δεν με έχει ενημερώσει κανείς για κάτι τέτοιο, ακούω μόνο τις φήμες. Εμείς έχουμε κάνει τον προγραμματισμό μας βάσει των συμφωνηθέντων και τώρα, όπως καταλαβαίνετε, έχουν “παγώσει” όλα. Κάτι τέτοιο θα καταστρέψει όλες τις επαρχιακές ομάδες, θα κάνει το πρωτάθλημα… ερασιτεχνικό», ανέφερε αρχικά ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας και πρόσθεσε:

«Εγώ δεν προτίθεμαι να κάνω τη Λαμία… μαγαζάκι κανενός “μεγάλου”. Από τότε που την ανέλαβα έχω βάλει πολλά χρήματα για να τη φτάσω εδώ που είναι. Το κράτος πρέπει να καταλάβει όλους εμάς που βάζουμε χρήματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν ισχύσουν όσα ακούγονται, θα καταθέσω τον φάκελο της ομάδας στην ΕΠΟ και θα αποχωρήσω, αλλά δεν θέλω να πιστέψω μία τέτοια εξέλιξη». 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις