Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από τα Χανιά

Τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τα Χανιά.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Βασίλης Τριανταφυλλάκος (βασική φωτογραφία)

“Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Τριανταφυλλάκο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο.

Είναι γεννημένος στις 16 Ιουλίου 1991 και η πρώτη του εμπειρία σε εθνικές κατηγορίες ήταν με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, με τον οποίο έπαιξε και στη Football League 2 για τρεις σεζόν (74 συμμετοχές – 12 γκολ και 4 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας).Το 2011 έκανε το άλμα στην καριέρα του με την ένταξή του στον Αρη με τον οποίο έως το 2014 είχε συνολικά 48 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Τη σεζόν 2014-2015 ξεκίνησε στη Super League με τη φανέλα του Πανθρακικού και συνέχισε στον Ολυμπιακό Βόλου (17 συμμετοχές – 1 γκολ). Τη σεζόν 2015-2016 έπαιξε αρχικά στη Λαμία (5 συμμ.) και εν συνεχεία στον Πανσερραϊκό (15 συμμ. – 3 γκολ). Ακολούθησαν τρεις γεμάτες σεζόν στη Football League με Αγροτικό Αστέρα (25 συμμ. – 2 γκολ, 3 συμμ. – 1 γκολ στο Κύπελλο), Σπάρτη (26 συμμ. – 3 γκολ, 2 συμμ. στο Κύπελλο) και Τρίκαλα (26 συμμ. – 5 γκολ, 2 συμμ. στο Κύπελλο).

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, παρουσία του Α’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Χανιά, Γιώργου Ξηρουχάκη, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός δήλωσε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που έχω υπογράψει σε μία υγιή ομάδα, που τα τελευταία χρόνια θέλει να κάνει κάτι πολύ καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα, με σκληρή δουλειά σε κάθε προπόνηση και θα μπαίνουμε στο γήπεδο για να κατακτάμε ό,τι περισσότερο μπορούμε».

Κώστας Παναγιωτούδης

Panagiotoudis Bouzakis

“Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Παναγιωτούδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο.

Γεννημένος στις 3 Δεκεμβρίου 1994 ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, στον οποίο υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο τον Σεπτέμβριο του 2011. Εκανε ντεμπούτο στη Super League τον Απρίλιο του 2012 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και πέτυχε το πρώτο του γκολ στη μεγάλη κατηγορία λίγες εβδομάδες μετά σε παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας. Με τον ΠΑΟΚ μέτρησε συνολικά 6 επίσημες συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ στη Super League βρέθηκε και με τον Πανιώνιο (2012-13 β’ και 2013-14) και τη Βέροια (2014-15 β’). Με τον Πανιώνιο κατέγραψε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο. Εχει αγωνιστεί ακόμη στον Απόλλωνα Πόντου (Football League – 10 συμμετοχές), την ΑΠΕ Λαγκαδά (Γ’ Εθνική – 45 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο, 4 γκολ), τη Δόξα Δράμας (Γ’ Εθνική – 14 συμμετοχές) και την τελευταία διετία φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή. Στη Γ’ Εθνική ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ανόδου με 23 συμμετοχές και 4 γκολ και την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος Football League (1 γκολ) και σε 2 παιχνίδια Κυπέλλου Ελλάδας (1 γκολ).

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, παρουσία του Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ, Λευτέρη Μπουζάκη, ο 24χρονος μέσος δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος της οικογένειας της ΠΑΕ Χανιά. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τη διοίκηση, όσο και τον προπονητή μου κ. Αλέκο Βοσνιάδη, οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό και να τους δικαιώσω. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…».

Θεόδωρος Λαμπίρης

Lampiris Touloupakis1

“Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θέοδωρο Λαμπίρη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο.

Είναι γεννημένος στις 13 Απριλίου 1997 και σε νεαρή ηλικία από τον Μακεδονικό Κοζάνης βρέθηκε στις ομάδες υποδομής του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε το 2016 ο ΑΟ Πλατανιάς και τη σεζόν 2017-18 αρχικά ο Αχαρναϊκός και στη συνέχεια ο Απόλλων Λάρισας. Τελευταίος σταθμός του 22χρονου τερματοφύλακα, πριν την ομάδα μας, ήταν η Δόξα Δράμας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Θεόδωρος Λαμπίρης δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην ομάδα των Χανίων. Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά και υγεία στους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο. Να πραγματοποιήσουμε όλους τους στόχους μας και μέσα από το σύνολο ο καθένας να πραγματοποιήσει και τους προσωπικούς του στόχους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις