Λευκός καπνός στον Ρήγα Φεραίο

Διοίκηση, επιτέλους, απέκτησε ο Α.Σ. Ρήγας Φεραίος και η διοικητική περιπέτεια έλαβε τέλος για την ομάδα-σύμβολο της κωμόπολης του Βελεστίνου. Μετά από τρεις άκαρπες γενικές συνελεύσεις ο Ρήγας προχωρά πλέον άμεσα στον αγωνιστικό σχεδιασμό ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Στην αποψινή πολύωρη Γενική Συνέλευση (τέταρτη συνεχόμενη) του συλλόγου που ολοκληρώθηκε πριν λίγο αναδείχθηκαν τα άτομα που θα απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. το οποίο μένει να συγκροτηθεί σε σώμα.

Παρών στη Γ. Σ., στο ΚΑΠΗ Βελεστίνου, ήταν ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, ενώ στη διοίκηση της ομάδας θα συμμετάσχει και ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας που είχε εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον. Τ

α άτομα που θα στελεχώσουν τη διοίκηση του Ρήγα, είναι τα παρακάτω: Κωνσταντίνος Γιάτσιος , Γιάννης Μπαλαμώτης, Ιωάννης Σιουμουρέκης , Αντώνης Ντόβας , Χρήστος Τρίγκας , Αχιλλέας Καρασμάνογλου, Γιάννης Ντόντος, Βαγγέλης Περδίκης, Στέργιος Γκόμας, Φώτης Καλόγηρος, Μπάμπης Αραμπατζής , Ηλίας Βούλγαρης , Μιχάλης Ι. Κουσκουρίδας , Φάνης Κατσίκης , Γιάννης Παπαθανασίου και Βασίλης Νουλέζας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις