Ξεκίνημα με διπλή έξοδο θα αιτηθούν στη Νίκη

Στην τελική ευθεία μπαίνουμε προς την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής καθώς σήμερα αναμένεται να καταρτιστούν οι όμιλοι, ενώ αύριο (10/09) είναι προγραμματισμένη η κλήρωση. Στα γραφεία της ΕΠΟ θα δώσουν το παρών μέλη της Ερασιτεχνικής Νίκης με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Γιάννη Ξάνθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, η αντιπροσωπεία της Νίκης θα ζητήσει από τη διοργανώτρια αρχή να δώσει τα δύο πρώτα παιχνίδια της εκτός έδρας ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες να αγωνιστεί στο «Π. Μαγουλάς» από την αρχή του πρωταθλήματος. Οι άνθρωποι της Νίκης ευελπιστούν πως μέχρι μέσα Οκτωβρίου θα έχει αρθεί η ποινή της ΕΠΟ που έχει επιβάλλει στην ΕΠΣΘ και η επιστροφή του Συλλόγου στα μητρώα της τοπικής Ένωσης θα λύσει μία και καλή το πρόβλημα της έδρας που έχει προκύψει λόγω μεταγραφής της στην Ένωση Λάρισας.

Το όφελος μίας τέτοιας κίνησης θα είναι διπλό καθώς ο αγωνιστικός χώρος του «Π. Μαγουλάς» δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση και απαιτούνται εργασίες που θα βελτιώσουν την εικόνα του. Εφόσον το αίτημα της Νίκης γίνει αποδεκτό (δεν υπάρχει και λόγος να μην γίνει) τότε το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί είναι αρκετό ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι βελτιωτικές εργασίες, που ήδη έχουν ξεκινήσει.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις