Ανατροπή και παραμονή παίκτη «έκπληξη» – Προς το εξωτερικό ο Πινιέιρο

Μετά την απρόσμενη τροπή που πήρε η υπόθεση παραμονής Ανιέτε, διοίκηση και τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου αναζητούν τον ποδοσφαιριστή που θα ανανεώσει και θα συνεχίσει με τους κυανόλευκους στη Σούπερ Λιγκ. Πρώτη επιλογή ήταν ο Πινιέιρο, στα υπόψη βρίσκεται ο Σουλίδης, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν αποκλείονται ανατροπές.

Ο Πορτογάλος μεσοαμυντικός σκοπεύει να εξαργυρώσει την επιτυχημένη του παρουσία του στη Νίκη Βόλου με συμβόλαιο ομάδας του εξωτερικού. Στα χέρια του μάνατζέρ του υπάρχουν δύο καλές οικονομικά προτάσεις, η μία από Ρουμανία και η άλλη από Καζακστάν, οπότε η επαφή που υπήρξε με τη διοίκηση της βολιώτικης ομάδας είχε αρνητική εξέλιξη. Η Νίκη Βόλου δεν σκοπεύει να εκτοξεύσει κασέ ποδοσφαιριστών που μέχρι …χθες αγωνίζονταν στη Football League και πριν έρθουν στο Βόλο βρίσκονταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
Ο Νίκος Σουλίδης βρίσκεται ψηλά στη λίστα των επιλογών, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως ο βραχύσωμος μέσος θα αποτελέσει με βεβαιότητα τον ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τον Χρήστο Τζιώρα από το περσινό (Α24) ρόστερ της Νίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί σύντομα ποδοσφαιριστής που το όνομά του θα προκαλέσει έκπληξη, καθώς δεν είναι απ’ αυτά που έχουν γραφτεί και ακουστεί στα πιθανά αυτών που θα ανανεώσουν με βολιώτικη ομάδα. Στη διοίκηση δίνουν πολύ μεγάλο βάρος στο χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή και στην περσινή συνεισφορά του στην επίτευξη του στόχου της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να επισημάνουμε πως αυτός που θα συνεχίσει να φορά τα κυανόλευκα δεν θα είναι ο Μάνος Αποστολίδης αφού έχει ήδη υπογράψει στην ΑΕΛ.

Γιώργος Αποστολακόπουλος για το goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις