Η ΕΕΑ κάλεσε ομάδες να δηλώσουν ενδιαφέρον για την 14η θέση στην Basket League

Η “Ομάδα Α” ψάχνει… κάτοχο. Όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ μέσω ανακοίνωσης, η Επιτροπή Ειδικής Αδειοδότησης (ΕΕΑ) προσκάλεσε τα αθλητικά σωματεία και τις ΚΑΕ που ενδιαφέρονται για την κάλυψη της 14ης θέσης της Basket League για την σεζόν 2019/20 να καταθέσουν τα σχετικά έγγραφα.

Όπως ξεκαθαρίζει η ανακοίνωση, η ΕΕΑ απευθύνει αυτή την πρόσκληση μόνο στα αθλητικά σωματεία και τις ΚΑΕ που δικαιούνται να συμμετάσχουν στην διαδικασία που προβλέπεται με βάση τον ισχύοντα κανονισμό Ειδικής Αδειοδότησης. Αυτό σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Μέχρι στιγμής οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την 14η θέση είναι ο Ερμής Αγιάς και ο Κόροιβος. Οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την κάλυψη της θέσης έχουν δικαίωμα να καταθέσουν τα σχετικά χαρτιά μέχρι την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Επιτροπή Ειδικής Αδειοδότησης προσκαλεί τα αθλητικά σωματεία και τις Κ.Α.Ε. που δικαιούνται να συμμετάσχουν στη διαδικασία που προβλέπεται στον ισχύοντα Κανονισμό Ειδικής Αδειοδότησης για την πλήρωση της κενής θέσης στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της αγωνιστικής περιόδου 2019 -2020, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην προβλεπόμενη από τον Κανονισμό διαδικασία επιλογής, με τη κατάθεση στην Ε.Ο.Κ. φακέλου στον οποίο θα περιέχονται όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα στοιχεία, μέχρι την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019 και μέχρι ώρα 14.00.