Πρώτη επίσημη με Βοσνιάδη και τα νέα αποκτήματα για τα “Χανιά” στα Περιβόλια

Πραγματοποιήθηκε  σήμερα το απόγευμα η πρώτη επίσημη  για τα Χανιά  στο γήπεδο Περιβολίων, παρουσία μάλιστα μελών των “Blue Boys” που βρέθηκαν στις εξέδρα.

 Το παρών έδωσε σύσσωμη η ομάδα, η οποία βρίσκεται ακόμη στο “χτίσιμο”, αν και το μεγαλύτερο μέρος των μεταγραφών έχει πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με όσα είπε κιόλας στις δηλώσεις του, ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Η λέξη “Χανιά” ως ιαχή στις εξέδρες των Περιβολίων και στα μπλουζάκια των μελών της ομάδας είναι το σημείο αναφοράς ουσιαστικά από την πρώτη “ανοικτή” συνάντηση για τα Χανιά που θα κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

 Τα νέα αποκτήματα

Λαμπίρης, Τζιώρας, Κουτζαβασίλης, Ουνγιαλίδης, Παναγιωτούδης, Σωτηράκος, Ανδρέου, Χύσι, Τριανταφυλλάκος, Μπερντίος και Ζιαμπάρης.

 

Από εκεί και πέρα, τα νέα αποκτήματα τράβηξαν πάνω τους τα φώτα. Πρόκειται για τους Φώτη Κουτζαβασίλη, Θεόδωρο Λαμπίρη, Χρήστο Τζιώρα, Δημήτρη Ουνγιαλίδη, Κώστα Παναγιωτούδη, Γιάννη Σωτηράκο, Βαγγέλη Ανδρέου, Κέβι Χύσι, Βασίλη Τριανταφυλλάκο και Νίκο Ζιαμπάρη. Επίσης, στα νέα πρόσωπα συμπεριλαμβάνεται και ο Μάρκος Μπερντίος που ανέβηκε από την Κ19.

 

Οι ποδοσφαιριστές και γενικότερα η αποστολή της ομάδας των Χανίων αναχωρεί απόψε με τελικό προορισμό τη Νάουσα όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πηγή – φωτο: athlitiko.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις