Πρώτο φιλικό με Καρίτσα το Σάββατο για τον Ολυμπιακό Βόλου

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δίνει το προσεχές Σάββατο 3/8 ο Ολυμπιακός Βόλου με την Καρίτσα (νεοφώτιστη ομάδα στη Γ’ Εθνική) εκτός έδρας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ιστοσελίδα των “ερυθρολεύκων”. Αναλυτικά:

“Συνεχίζεται στο Ελατοχώρι Πιερίας το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League. Η αποστολή επιστρέφει στη βάση της στις 3 Αυγούστου, ενώ την ίδια μέρα (Σάββατο) ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι (πρώτο στο πλαίσιο της προετοιμασίας του) στο γήπεδο της Καρίτσας την τοπική ομώνυμη ομάδα. Μετά το τέλος του φιλικού η αποστολή θα επιστρέψει στο Βόλο.

Ο Θωμάς Γράφας θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από την ομάδα, απέναντι στην Καρίτσα, η οποία θα αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η φιλική αναμέτρηση θα αρχίσει στις 18.00”.

Επίσης, στις 20 Αυγούστου οι “ερυθρόλευκοι” έκλεισαν φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Φιλιππούπολης. Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός Βόλου θα δώσει κι άλλα φιλικά ματς, τα οποία θα ανακοινωθούν επίσημα τις προσεχείς μέρες.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις