Α.Ε. Διμηνίου: Έναρξη συνεργασίας με Νίκο Κίτσιο

Ο Νίκος Κίτσιος θα είναι μέλος του προπονητικού επιτελείου της ΑΕ Διμηνίου των αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά:

“Η ΑΕΔ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Κίτσιο πτυχιούχο προπονητικής uefa b ως προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας μας.

Ο Νίκος γεννήθηκε στον Άγιο Γεώργιο (Φερρων) και σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Παναγροτικο. Το καλοκαίρι του ’94 έγινε η πρώτη μεταγραφή της Νίκης Βόλου (Γ Εθνική). Εκεί έμεινε 2 χρόνια και ακολούθησαν το Αρμένιο Λάρισας (Α τοπικη), ο Α. Ο ΒΕΛΙΣΑΡΙΟ (Α τοπική Γιάννενα ), ο Μαγνησιακός (Α τοπική και Δ Εθνική) και ο Σαρακηνός (Α τοπικη). Το 2007 βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΤ (ως ποδοσφαιριστής του Μαγνησίακου) για την συμβουλή του στη διάδοση του ευ αγωνίζεσθαι.

Το 2001 ξεκίνησε να ως προπονητής στις Ακαδημίες του Μαγνησιακού. Το 2006 έγινε κάτοχος του Uefa. B. Μετά από 10 χρόνια ως προπόνητης του Μαγνησιακού, εργάστηκε στον Σαρακηνό, στον Ολυμπιακό Βόλου, στον Διαγόρα Στεφανοβικείου, στο Ορμίνιο, στον Απόλλωνα Καναλίων και στην Αγία Άννα. Τον καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και δημιουργικότητα”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις