Αντετοκούνμπο: «Θα άλλαζα το βραβείο του MVP με το χρυσό στην Κίνα»!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε σε πολιτική εφημερίδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και τόνισε πως θα άλλαζε με χαρά τον τίτλο του MVP του ΝΒΑ με το χρυσό!

«Θα άλλαζα τον τίτλο του MVP με το χρυσό στην Κίνα», ανέφερε αρχικά ο σούπερ σταρ των Μπακς που στάθηκε στα συναισθήματα που του προκαλεί η παρουσία του στην Εθνική, λέγοντας: «Νιώθω πάντα κάτι ξεχωριστό όταν παίζω για την Εθνική. Όταν είναι να ξεκινήσει ο πρώτος αγώνας και να ακούς τον εθνικό ύμνο τα συναισθήματα δεν περιγράφονται, μετά το πρώτο καλάθι, οι πρώτες μπαλιές, είναι απίστευτη εμπειρία και κάθε φορά νιώθω τόσο περήφανος σαν να είναι η πρώτη φορά. Το συναίσθημα να νικάς με την Εθνική είναι απίστευτο και έχω ξαναπεί ότι θα είμαι πάντα δίπλα της, αρκεί να είμαι καλά, όπως φέτος το καλοκαίρι».

Σχετικά με την παρουσία των Θανάση και Κώστα δίπλα του, ο Γιάννης ανέφερε: «Η αλήθεια είναι πως δεν πειράζουμε ο ένας τον άλλον. Προσπαθούμε απλά να ενθαρρύνει ο ένας τον άλλο και να τον βοηθά να γίνει καλύτερος. Είναι απίστευτο το συναίσθημα να είμαστε και οι τρεις μαζί, έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσουμε ως εδώ και να το πετύχουμε αυτό. Γι’ αυτό και ξέρω ότι η μητέρα μας είναι περήφανη, το ίδιο και ο πατέρας μας που είμαι σίγουρος ότι μας καμαρώνει από εκεί ψηλά που μας βλέπει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις