Οι ημερομηνίες και οι ώρες των… κεκλεισμένων των θυρών αγώνων της ΑΕΚ με την Κραϊόβα

Η ΑΕΚ γνωρίζει από χθες το βράδυ τον αντίπαλο της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και αυτός θα είναι η Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα.

Η UEFA και η Ένωση έκαναν γνωστές τις ώρες και τις ημερομηνίες των δύο αναμετρήσεων, με φόντο την πρόκριση στα πλέι οφ της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, το πρώτο ματς θα γίνει στη Ρουμανία στην έδρα της Κραϊόβα την Πέμπτη 8 Αυγούστου στις 7:15 το απόγευμα και η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ μία εβδομάδα αργότερα (15/8, 21:00).

Το ματς της Αθήνας θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας που έχει επιβληθεί στην ΑΕΚ από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, αλλά είναι πολύ πιθανό να γίνει και το πρώτο παιχνίδι στη Ρουμανία χωρίς κόσμο, καθώς οι φίλοι της Κραϊόβα ενεπλάκησαν σε επεισόδια με τους αντίστοιχους της Χόνβεντ στο χθεσινό μεταξύ τους ματς.

Όσα συνέβησαν καταγράφηκαν και είναι άκρως επιβαρυντικά. Μάλιστα, οι Ρουμάνοι είναι υπότροποι από τις 9 Αυγούστου του 2018 και ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας. Τότε τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και μία επιπλέον με διετή αναστολή, ενώ τους επιβλήθηκε και πρόστιμο 30.000 ευρώ, οπότε είναι σχεδόν σίγουρη και η τιμωρία τους για μια ακόμη φορά από την UEFA.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις