Άδοξο τέλος είχε το φιλικό του Ολυμπιακού Β. με τον Πύρασο

Δεν τελείωσε ποτέ το φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πύρασο στη Ν. Αγχίαλο. Στο 63′ της αναμέτρησης σε μια φάση στην περιοχή του Πυράσου, ο Ντιέγκο Λεόν σε μια προσπάθειά του χτύπησε κατά λάθος με προβολή τον Μπόρα..

…στο πρόσωπο (ο Ισπανός μέσος ζήτησε συγνώμη από τον παίκτη του Πυράσου). Αποτέλεσμα να προκληθεί σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Τελικά οι δύο ομάδες αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο, τη στιγμή που το παιχνίδι δεν είχε γκολ (0-0).
Δύο λεπτά νωρίτερα, είχε αποχωρήσει από το γήπεδο το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» Ροντρίγκο Ντεπέτρις, ο οποίος συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.
Στο διάστημα των 63 λεπτών που παίχθηκε ποδόσφαιρο το θέαμα ήταν μέτριο, χωρίς κλασικές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.
Μέτριο ποιοτικά ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, όμως οι παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν σωστά τη μπάλα. Σ’ αυτό συνετέλεσε και ο άσχημος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Ν. Αγχιάλου, χωρίς πάντως αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την εμφάνιση των «ερυθρολεύκων».
Ο Πύρασος μπήκε καλύτερα στο πρώτο πεντάλετπο και είχε δύο καλές στιγμές με τον Κοντοβά στο 3′ (σούταρε για να διώξει τη μπάλα ο Δασκαλάκης) και με τον Μαλακασιώτη στο 5′ (δεν μπόρεσε να πιάσει καλά το σουτ, με τη μπάλα να περνά άουτ).
Η συνέχεια ανήκει στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι μόνιμα στην επίθεση, δίχως όμως να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί για το τέρμα του Χαλάτση.
Στο 12′ ο Τσιλιγκίρης σούταρε με τον Χαλάτση να αποκρούει τη μπάλα. Στο 25′ ο Κυζιρίδης εκτέλεσε κόρνερ, ο Νικολόπουλος έπιασε την κεφαλιά με τον Χαλάτση να διώχνει σε κόρνερ.
Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκε στο 39′ με τον Τσιλιγκίρη να βρίσκει τρόπο να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τη μπάλα να φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι του Χαλάτση.
Στα 18 λεπτά που παίχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του, με τον Χαραλαμπίδη να αλλάζει τα 8/11 της ομάδας. Φάσεις δεν σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να αποχωρούν από το γήπεδο, όπως προαναφέραμε στο 63′ και το φιλικό να τελειώνει νωρίς και άδοξα.
Διαιτητής: Τασιόπουλος
Βοηθοί: Τρυφωνίδης, Τσολακίδης
ΠΥΡΑΣΟΣ: Χαλάτσης, Καψιώτης, Κουρτέλης, Μπόρας, Καραλόπουλος, Κοτζαθανάσης, Βαγγελάκος, Μαλακασιώτης, Τσιουρέλης, Αναστασίου, Κοντοβάς
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β: Δασκαλάκης (30′ Χρυσοστομίδης), Καρράς (46′ Γκουγκούδης), Μπουτζίκος (46′ Χιντζίδης), Νικολόπουλος, Καραμανλής (46′ Αρβανίτης), Κεσίδης (46′ Ζέρης), Τσιάρας (46′ Φερνάντες), Σκοπελίτης (46’Μοράν), Τσιλιγκίρης, Κυζιρίδης (46′ Λεόν), Αλαμάνης (46’Διαμαντόπουλος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις