Νίκη Βόλου: Κοντά σε Άλεξ Κρουθ

Σε συνεχείς επαφές με ποδοσφαιριστές που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους βρίσκονται οι δύο υποψήφιες διοικήσεις, που θέλουν να αναλάβουν την ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου.

Από την πλευρά Βενέτη – Παπακωνσταντίνου τις τελευταίες ημέρες διαρρέουν ονόματα ποδοσφαιριστών που είτε έχουν συμφωνήσει προφορικά, είτε βρίσκονται σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Εκτός του Μπράνισλαβ Νίκιτς, το όνομα του οποίου δημοσιεύσαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής φαίνεται πως βρίσκεται στα πλάνα του Ισαάκ Χοβέ και βρίσκεται προ των πυλών της Νίκης Βόλου.

Η περίπτωσή του δείχνει πιο εύκολη από αυτή του Νίκιτς καθώς ο Ρήγας Στύλλας, ο οποίος έχει το χρίσμα του τεχνικού διευθυντή της πλευράς Βενέτη-Παπακωνσταντίνου, είναι ο διαμεσολαβητής που έφερε τον παίκτη στην Ελλάδα, την περσινή αγωνιστική περίοδο, για λογαριασμό της Δόξας Δράμας. Πρόκειται για τον Ισπανό  Αλεχάντρο Ροντρίγκες Κρουθ.

Άλεξ Κρουθ και Ρήγας Στύλλας, μετά την υπογραφή του ποδοσφαιριστή στη Δόξα Δράμας

Ο 29χρονος Ισπανός αγωνίζεται στις δύο πτέρυγες τις επίθεσης, κυρίως στη δεξιά πλευρά, ενώ μπορεί να καλύψει τη θέση του περιφερειακού επιθετικού. Πριν μετακομίσει στην Ελλάδα για τη Δόξα Δράμας, είχε αγωνιστεί μόνο στην Ισπανία σε ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής. Με τους Μαυραετούς συμμετείχε σε 17 αγώνες σημειώνοντας τέσσερα τέρματα.

Ο βραχύσωμος Ισπανός έχει κάνει γεμάτες χρονιές τόσο στη Segunda Division, όσο και στη Segunda B (σ.σ. τρίτη κατηγορία της Ισπανίας). Έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες στην πατρίδα του. Από τη Βεθιντάριο και τη Χιμνάστικ, ως τη Γρανάδα, όπως επίσης τη Σαμπαντέλ και την Ουκάμ Μούρθια (στις δύο τελευταίες αγωνίστηκε ως δανεικός). Οι Γιαγκοστέρα, Χαέν και Μπούργος είναι επίσης ορισμένες ακόμη ομάδες, στις οποίες έχει αγωνιστεί ο Κρουθ.

Η καριέρα του Άλεξ Κρουθ όπως είναι καταχωρημένη στο transfermarkt.com

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις