Δύσκολα τα πράγματα για Κρόνο Αργυράδων

Ζήτημα χρόνου είναι να απαντήσει εγγράφως ο Φώτης Τσουγγάρης για το αν θ’ αναλάβει ή όχι τις τύχες του Κρόνου Αργυράδων. Μια απάντηση, που δεν αποκλείεται να δοθεί ακόμη και σήμερα Πέμπτη (1/8).

Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, ο υποψήφιος επενδυτής, μαζί με τον στενό του συνεργάτη, Γιώργο Μπέζα, είχαν παραστεί στη λαϊκή συνέλευση του χωριού, όπου ανέλυσαν τους σκοπούς και τις προθέσεις τους για την ομάδα και ανέπτυξαν το πλάνο τους. Πρωτύτερα, είχαν συναντηθεί με τον Γιάννη Καραϊσαρλή, κουβέντιασαν μαζί του και του ζήτησαν να τους μεταβιβάσει τις μετοχές του. Βάσει των πληροφοριών του CORFUCORNER.GR, ο απερχόμενος Πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Κρόνου δεν έφερε αντίρρηση, λέγοντάς τους πως ο ίδιος κατέχει το 70% του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ, αξίας 23 χιλιάδων ευρώ, ποσό το οποίο θα πρέπει να του καταβάλουν.

Πάντως, ορισμένα διοικητικά στελέχη των Αργυραδιτών με τα οποία επικοινωνήσαμε, μας ανέφεραν ότι το πιθανότερο είναι ο κ. Τσουγγάρης να απαντήσει αρνητικά στο να αγοράσει την κερκυραϊκή ομάδα, καθότι εκείνη δεν διαθέτει ούτε γήπεδο, ούτε βοηθητικές εγκαταστάσεις, ούτε ομάδα Κ17, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση στην Football League.

Εάν η εκτίμηση αυτή επαληθευτεί, τότε μάλλον οι «μπλε» δεν θα λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξη επαγγελματικής Κατηγορίας, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει εναλλακτική λύση.

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις