Πρώτο τεστ σήμερα για τον Ολυμπιακό Βόλου με Καρίτσα

Επιστρέφει στη βάση της σήμερα η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου, μετά από εννέα μέρες παραμονής στο Ελατοχώρι, όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Οι «ερυθρόλευκοι» στο διάστημα αυτό δούλεψαν εντατικά με τον Θωμά Γράφα και τους συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία, Παναγιώτη Τσιγαρίδα και Γιάννη Γεωργιάδη, πάνω στον τομέα της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, αλλά και σε θέματα τακτικής, με τον προπονητή της ομάδας να προσπαθεί από την πρώτη κιόλας μέρα της προετοιμασίας να περάσει τη φιλοσοφία του στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πριν, ωστόσο, η ομάδα επιστρέψει στο Βόλο (το βράδυ του Σαββάτου), νωρίτερα στις 18.00 στο γήπεδο της Καρίτσας θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της με αντίπαλο την τοπική ομώνυμη ομάδα, η οποία φέτος επέστρεψε στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Το πρώτο τεστ των «ερυθρόλευκων» οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να το παρακολουθήσουν «ζωντανά» διαδικτυακά από το voloslive.gr.

Ο Θωμάς Γράφας θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από την ομάδα, η οποία προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Αύριο Κυριακή οι παίκτες έχουν ρεπό, ενώ η προετοιμασία θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις