Αλλάζουν τα δεδομένα για Πανθεσσαλικό

Αλλαγή δεδομένων, όσον αφορά την έδρα του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ενώ όλα έδειχναν πως η ομάδα θα αγωνιζόταν οριστικά στο ΕΑΚ, τη στιγμή που οι επαφές που είχε η διοίκηση με τα Τουριστικά Ακίνητα έπεσαν στο κενό, τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν. Την περασμένη Τρίτη (8/9) σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε…

…νέα επαφή των ιθυνόντων του Ολυμπιακού με τα Τουριστικά Ακίνητα, προκειμένου να συζητηθεί εκ νέου το θέμα της χρησιμοποίησης του Πανθεσσαλικού από τον Ολυμπιακό και την υπογραφή σύμβασης.
Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με τα γήπεδα προπόνησης και θέλουν να χρησιμοποιούν το βοηθητικό του Πανθεσσαλικού για τις προπονήσεις τους, όπως και πέρυσι.
Το θέμα είναι σε πλήρη εξέλιξη, όπως τόνισε στις δηλώσεις τους και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Κώστας Θεοδώρου. «Δεν έχει αποκλειστεί το Πανθεσσαλικό. Θέλουμε και μπορούμε να σταθούμε σε αυτό το γήπεδο. Θέλουμε να ξαναζωντανέψουμε το Πανθεσσαλικό. Εμείς κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια για τον Ολυμπιακό Βόλου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδώρου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις