Τέσσερις ακόμη ανανεώσεις για τον Άνθιμο Γαζή

Σε τέσσερις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Άνθιμος Γαζής ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Συνεχίζουμε μαζί για άλλη μια χρονιά με τους “πολύτιμους” Φώτη Παπαδόπουλο, Παναγιώτης Δημόπουλο, Κώστας Παλάτζα και Κώστα Μπρισμπέο. Όλοι τους ποδοσφαιριστές με αξία, ήθος και πολύ σημαντικοί για την ομάδα μας, αφού και οι τέσσερις θεωρούνται βασικοί παίχτες καθώς και βασικοί συντελεστές στις επιτυχίες των τελευταίων τριών χρόνων.”

Ο Παπαδόπουλος πλέον βρίσκεται στα 30 χρόνια, θεωρείται πολύ έμπειρος αφού έχει αγωνισθεί σε αρκετές τοπικές ομάδες(Δάφνη, Κένταυρος) ενώ αν και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή έχει έφεση στο σκοράρισμα. 

Ο Δημόπουλος στα 28 του χρόνια δείχνει τα τελευταία χρόνια μια σταθερότητα και αγωνίζεται τόσο στο αριστερό άκρο της άμυνας όσο και στο δεξί και διακρίνεται για το πείσμα του και την ταχύτητα του.

Ο Παλάτζας είναι πολύ γνωστός στο τοπικό ποδόσφαιρό όντας ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς με αρκετά χρόνια ‘προυπηρεσίας’ και με αρκετές ομάδες στο βιογραφικό του.

Ο Μπρισμπέος αγωνίζεται στο κέντρο και αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς παίχτες τόσο στην ομάδα των Μηλεών όσο και στις προηγούμενες ομάδες  που αγωνιζόταν.  

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις