Πρώτος στον κόσμο στο σκρατς και 2ος στο όμνιουμ ο Χρήστος Βολικάκης

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Χρήστος Βολικάκης. Ο Βολιώτης ποδηλάτης έχει κατορθώσει να φιγουράρει στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης στο σκρατς και στη δεύτερη στο όμνιουμ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Μ’ αυτόν τρόπο φανερώνει τη μεγάλη του κλάση, καθώς είναι πολύ δύσκολο για έναν αθλητή να συνδυάζει και τα δύο αγωνίσματα.
O Χρήστος Βολικάκης, λοιπόν, βρίσκεται σταθερά στην κορυφή του κόσμου. Για μία ακόμα φορά ο σπουδαίος Βολιώτης αθλητής βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης στην ποδηλασία πίστας.

Μάλιστα, δεν τα καταφέρνει μόνο σε ένα αγώνισμα, αλλά σε δύο διαφορετικά. Ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης βρίσκεται στην πρώτη θέση στην στη παγκόσμια κατάταξη στο σκρατς και στη δεύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη στο όμνιουμ, όπως αυτές ανακοινώθηκαν χθες από την Παγκόσμια Ομοσπονδία της ποδηλασίας.
Με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις μέσα στο 2019 σε όλα τα Παγκόσμια Κύπελλα αλλά και στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες δείχνει ότι και φέτος βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, έχοντας ως μεγάλο στόχο ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στο Τόκιο.