Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Ρόντγουελ

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό πως θα ολοκληρώσει μία, ίσως και δύο, μεταγραφές στην τρέχουσα εβδομάδα, καθώς ο Νίκος Νταμπίζας έχει προχωρήσει αρκετά τις επαφές με τους στόχους που έχουν προκριθεί.

Στη λίστα των «πράσινων» για τη μεσαία γραμμή μπήκε το όνομα του Τζακ Ρόντγουελ. Ο 28χρονος μεσοαμυντικός, που έχει αγωνιστεί και τρεις φορές στην εθνική Αγγλίας, είναι ελεύθερος και έχει προταθεί στο «τριφύλλι». Την περασμένη περίοδο είχε 10 συμμετοχές στην Championship και 1 στο Λιγκ Καπ. Στην καριέρα του έχει κάνει δύο πολύ ακριβές μεταγραφές, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι τον είχε αγοράσει από την Έβερτον το 2012 για 15 εκατ. ευρώ, ενώ η Σάντερλαντ τον είχε αποκτήσει από τους «πολίτες» για 12,5 εκατ. ευρώ το 2014. Συνολικά μετρά 166 συμμετοχές, 10 γκολ και 5 ασίστ στην Premier League.

Όσον αφορά στον στόπερ, που είναι η άλλη προτεραιότητα για την ενίσχυση της ομάδας, ο Μπαρτ Σένκεφελντ είναι ο πρώτος στόχος. Ο Ολλανδός στόπερ δεν έχει βρει πρόταση από μεγαλύτερο πρωτάθλημα και ο χρόνος δουλεύει υπέρ του Παναθηναϊκού, που πάντως προτίθεται να πιέσει λίγο την πλευρά του ποδοσφαιριστή για να αποσπάσει το συντομότερο την υπογραφή του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις