Στο Πήλιο η Καλαμάτα – Με την Κ19 του ΝΠΣ Βόλος το πρώτο της φιλικό

Στα Χάνια Πηλίου προετοιμάζεται η Καλαμάτα και την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Κ19 του ΝΠΣ Βόλος, στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι.

Η σχετική ανακοίνωση – φωτορεπορτάζ  του ΠΣ Η Καλαμάτα έχει λοιπόν ως εξής:

Η ομάδα μας διανύει την τρίτη ημέρα της στα Χάνια Πηλίου και όλα δείχνουν να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο όσο αναφορά και την επικοινωνία των παικτών που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να οικοδομήσουν το κλήμα που θα τους κάνει να έρθουν πιο κοντά αλλά και την αγωνιστική ταυτότητα που είναι και το ζητούμενο μέσα σε αυτό το διάστημα των δεκαπέντε ημερών στο βουνό.

Οι συνθήκες δουλειάς σύμφωνα με τις πρώτες εκτημίσεις του τεχνικού επιτελίου είναι άψογες και οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα από τις καθημερινές διπλές προπονήσεις για να πείσουν τον προπονητή τους Βασίλη Βούζας για την ορθότητα των επιλογών του.

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του ορμητηρίου των μελανολεύκων ‘’Manthos Hotel’’ and spaπαρέχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και οι άνθρωποι του ξενοδοχείου με την ευγένεια που τους διακατέχει προσπαθούν να κάνουν το παν για να μην λείψει τίποτα στην ομάδα μας.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και οι ρυθμοί θα ανεβαίνουν ενώ το πρώτο φιλικό έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη το απόγευμα με τη Κ19 του Γ.Π.Σ.Βόλος.