Mermaiding: Το κολύμπι με ουρά γοργόνας

Το “Mermaiding”, είναι η νέα μόδα στη Γαλλία που έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Πρόκειται για ένα νέο άθλημα που μαθαίνει στους λάτρεις της κολύμβησης να κολυμπούν όπως οι γοργόνες.
Για ακόμα μια φορα η προπονήτρια του Α.Ο. Δελφίνια Βόλου, Κωνσταντίνα Δεληγιάννη, πρωτοπορεί φέρνοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Βόλο αυτό το εντυπωσιακό πρόγραμμα!
Απαραίτητος εξοπλισμός για την μεταμόρφωση σε γοργόνα; Ένα ειδικό μαγιό από λίκρα με μονοπέδιλη πολύχρωμη ουρά!
Το Mermaiding συνδυάζει τη διασκέδαση με την σκληρή γυμναστική. Αρχικά, το κολύμπι περιορίζεται σε πισίνες αλμυρού νερού και με την κατάλληλη προπόνηση οι «γοργόνες» κολυμπούν στην ανοιχτή θάλασσα.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε τρεις φάσεις. Κοριτσάκια από 5ετων και ανω μπορούν να συμμετέχουν σ’ αυτό το πρόγραμμα και να τους δοθεί η ευκαιρία να νιώσουν όπως οι αληθινές γοργόνες! Μοναδικές στιγμές κάτω από το νερό θα γίνουν οι καλύτερες αναμνήσεις τους!
Μπορείτε να ενημερωθειτε είτε από τη σελίδα του Ομίλου στο Fb:SwimClubDelfiniaVolou, είτε από την προσωπική σελίδα της προπονήτριας Konstantina Deligianni, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Προγράμματα για όλους και για όλες τις ηλικίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις