Στοίχημα: Μεγάλη μάχη με γκολ στην Τούμπα (video)

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι οι πρώτες αναμετρήσεις για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Τον Άγιαξ υποδέχεται στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, ενώ η Φερεντσβάρος δοκιμάζεται στην Κροατία και την έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.  Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Σκοράρει και δέχεται γκολ στην Τούμπα

Για τρίτη φορά τα τελευταία εννέα χρόνια ΠΑΟΚ και Άγιαξ διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το 2010 οι Ολλανδοί προκρίθηκαν με δύο ισοπαλίες (1-1 στην Ολλανδία, 3-3 στη Θεσσαλονίκη), ενώ το 2016 με συνολικό σκορ 3-2. Ο νταμπλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ θα δώσει απόψε την πρώτη φετινή αναμέτρησή του, με τον Αμπέλ Φερέιρα να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο (σ.σ. αντικατέστησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας).

Στις 16 αναμετρήσεις που έδωσε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2004 ο “Δικέφαλος του Βορρά” μετράει μόλις τρεις νίκες (3-7-6), δεν κατάφερε να κρατήσει ποτέ ανέπαφη την εστία του στην Τούμπα (σ.σ. στις 7/8 δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ). Στην αντίπερα όχθη ο Άγιαξ έδωσε την πρώτη του φετινή αναμέτρηση το Σάββατο (3/8) κόντρα στη Φίτεσε (2-2 εκτός έδρας) για το πρωτάθλημα Ολλανδίας. Στις δέκα τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για το Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει αήττητος (5-5-0) σκοράροντας στις εννέα. Εμείς θα επιλέξουμε το GG σε απόδοση 1.90.

Τον πρώτο λόγο η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Δύσκολο έργο αναμένεται να έχει απόψε η Φερεντσβάρος στην Κροατία και την έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους μάχης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ιδανικά ξεκίνησε τη σεζόν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, πανηγύρισε την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Κροατίας επί της Όσιγιεκ (1-0), ενώ προσπέρασε το εμπόδιο της Σαμπουρτάλο (συνολικό σκορ 5-0) στο 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα πανηγύρισε τη νίκη στις τρεις αγωνιστικές που έδωσε.

Στην αντίπερα όχθη η Φερεντσβάρος δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας Λουντογκόρετς (συνολικό σκορ 5-3), πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Παραμένει αήττητη στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε για την εν λόγω διοργάνωση (3-3-0), σε όλες επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο, ενώ παράλληλα σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ στις τρεις. Θεωρούμε πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα καταφέρει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης εύκολα ή δύσκολα, πάμε με το 1 & under 3,5 σε απόδοση 2.12.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να δείτε την ανάλυση του αγώνα ΠΑΟΚ – Άγιαξ!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις