Στο “Valis Resort Hotel” οι εστεμμένες του Εθνικού Διαγωνισμού Ομορφιάς (photos)

Οι καλλονές από τον πολυπληθέστερο Εθνικό Διαγωνισμό Ομορφιάς της χώρας GS HELLAS 2019 που πραγματοποιήθηκε στην Βαρυμπόμπη πριν λίγες ημέρες φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά και την Τετάρτη πραγματοποιείται ένα μεγάλο event με τη συμμετοχή τους, στις 7 το απόγευμα, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
Η φετινή χρονιά ήταν αφιερωμένη στην Μαρία Κάλλας και η 26χρονη νικήτρια Νίκη Αλεξανδρίδου θα μετέχει το 2020 στον παγκόσμιο διαγωνισμό Miss Earth που θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο.

Οι εστεμμένες θα βρίσκονται στο Βόλο έως 8 Αυγούστου 2019 ,στα πλαίσια προώθησης της πόλης στους παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς που θα μετέχουν οι φιναλίστ.

Ο Βόλος ορίστηκε ως Best Greek Place for the World με μεγάλο χορηγό το Valis. Μάλιστα, ο κ. Μποτσιβάλης ήταν στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.

Οι εστεμμένες και οι φιναλίστ θα φωτογραφηθούν και θα επισκεφτούν σημεία του Βόλου.

Από τη φωτογράφιση των εστεμμένων των εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS 2019 με θέα τον Παγασητικό κόλπο
Με στέμματα τους οι γυναίκες και ο ΜR GS HELLAS 2019 με την κορδέλα του

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, ουρανός, ωκεανός, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται, σύννεφο, ωκεανός, ουρανός, βουνό, παπούτσια, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, σύννεφο, ουρανός, ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, ωκεανός, σύννεφο, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Volos Best Greek Place For the World!

Οι “Βολιώτες” Υποστηρικτές των Καλλιστείων: Παναγιώτης Μποτσιβάλης ( Valis Hotel) , Μανώλης Καραμανλάκης ( KARAMANLAKIS FITNESS) , Νίκος Καραλης ( AEGEAN KΑΡΑΛΗΣ), Βασίλης Σακελαρίου ( τσιπουράδικο ΑΛΑΤΙ)

e-thessalia.gr