«Ώρα για μπάσκετ, ώρα για Νίκη Βόλου» (video)

Την έναρξη λειτουργίας των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου. Με αναπροσαρμογή προς τα κάτω στις τιμές και αναβάθμιση των παροχών, απαντά το τμήμα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, ευελπιστώντας στην προσέλκυση μικρών καλαθοσφαιριστών που θα αποτελέσουν το μέλλον του Συλλόγου.

Η ανακοίνωση και το προωθητικό σποτ του τμήματος:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου με μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Η Νίκη Βόλου, αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες των καιρών, αναπροσαρμόζει τις τιμές συμμετοχής των μικρών μας φίλων στα τμήματα της αναβαθμισμένης ακαδημίας μας. Το Κόστος συμμετοχής στις Ακαδημίες της Νίκης Βόλου είναι: 10€ για την εγγραφή νέων αθλητών και:

– 20€ / μήνα

– 80€ / πεντάμηνο και 150€ / χρόνο για εφάπαξ πληρωμές

– 2 αδέρφια 30€ / μήνα, 3ος αδερφός δωρεάν

Για παιδιά που μετέχουν σε άλλο τμήμα της Νίκης Βόλου παρέχεται έκπτωση στην μηνιαία συνδρομή κατόπιν συνεννόησης.

Με την εγγραφή προσφέρονται στους νεαρούς αθλητές/αθλήτριες δωρεάν 2 προπονητικά μπλουζάκια της αθλητικής εταιρίας NICKAN, με την οποία συνεργαζόμαστε, ένα σε μπλέ κι ένα σε άσπρο χρώμα για να φοριούνται εναλλάξ στις προπονήσεις της ομάδας, και με τυπωμένο το λογότυπο της ομάδας μας. Οι αθλητές των ακαδημιών θα παρακολουθήσουν δωρεάν τους εντός έδρας αγώνων της ανδρικής ομάδας από ειδικά διαμορφωμένη παιδική κερκίδα».