Τομ Παπαδόπουλος: Οι δικηγόροι συνεργάζονται για την τελική συμφωνία

Συνέντευξη στον FOCUS FM 103,6 έδωσε ο Τομ Παπαδόπουλος, όπου αναφέρθηκε και στο θέμα των τελευταίων μηνών για τον Ηρακλή, τον ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλος.

Γράφει σχετικά το bluearena.gr:

Κλασική περίπτωση του… «να μαζευτούμε, να πάτε» η οπτική του Τομ Παπαδόπουλου στο θέμα του Βόλου, καθώς εγγυάται ότι θα βάλει μόνο 50.000 ευρώ, σε ένα deal που αγγίζει τα 2 εκ. ευρώ…

Τα βασικά σημεία της συνέντευξης του Ελληνοαμερικανού στον FOCUS FM 103,6:

-“Έζησα ένα εφιάλτη μια ολόκληρη χρονιά και ήρθα στην Ελλάδα για να βρω μια λύση και να ξαναπαίξει ο Ηρακλής στη Super League. Έκανα τις επαφές, τελείωσα, η συμφωνία είναι δεδομένη και περιλαμβάνει προκαταβολή 200.000 ευρώ, με συνολικό κόστος αγοράς ΑΦΜ τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Είναι λιγότερα χρήματα από όσα πρέπει να δώσει ο Ηρακλής για να ανεβεί τρεις κατηγορίες, εάν ξεκινήσει από την τρίτη κατηγορία και μπορεί να κάνει και δέκα χρόνια να ανεβεί. Γι αυτό και εκτίμησα ότι αυτή είναι η λύση. Αποφασίσαμε όλοι μαζί, στη σύσκεψη που έγινε με τα στελέχη του ΓΣ Ηρακλή και του Ιδρυτικού, να συμφωνήσουμε στην καταβολή του ποσού σε τρεις δόσεις και είπαμε ότι πρέπει να γίνουν ενέργειες να βρούμε τα λεφτά. Χρειάζεται προκαταβολή 200.000 και εγώ βάζω τις 50.000, ας βρουν οι άνθρωποι του Ηρακλή τις άλλες 150.000 και ας μπουν στα αυτοκίνητά τους να πάνε δυο ώρες δρόμο στην εθνική οδό προς Αθήνα. Δεν θέλω να πω ποια ομάδα είναι, γιατί θα υπάρξουν πάλι διαψεύσεις, αφού ακόμη δεν υπογράψαμε τίποτα και δεν πληρώσαμε, αλλά έχω συμφωνήσει σε όλα”.

-“Τα υπόλοιπα λεφτά, το 1,5 εκατομμύριο θα πρέπει να τα βάλει η οικογένεια του Ηρακλή. Εγω θα προσπαθήσω να βοηθήσω με επιχειρηματίες από την Αμερική. Όποιος βάλει λεφτά, θα τα μετοχοποιήσει. Θα πάρει μετοχές της ΠΑΕ, μπορεί να είμαι και εγώ που θα πάρω όλες τις μετοχές, γιατί δεν μπορεί να αγοράσει ο… Ηρακλής, ένας ιδιώτης όπως εγώ, πρέπει να τις αγοράσει. Εκεί είναι ο δικηγόρος μας, ο κ. Χατζηϊωάννου, που μπορεί να μιλήσει με όλους και να βρει λύσεις. τα άλλα που ακούσθηκαν μετά την συγκέντρωση της Τρίτης απο ορισμένους που ζητάνε συμβόλαια από εμένα και κάτι τέτοιες βλακείες, είναι δυστυχώς εκτός λoγικής και λέγονται μόνο για λαϊκή κατανάλωση. Ο κ. Χατζηϊωάννου δουλεύει με τον δικηγόρο της άλλης πλευράς και συνεργάζονται για την τελική συμφωνία. Ας βρουν, όσοι θέλουν, τα χρήματα, να βοηθήσουμε όλοι μαζί για να ξαναπαίξει ο Ηρακλής στη Super League”.

-“Συναντήθηκα με τον κ. Μπέο, πράγματι, στη Θεσσαλονίκη, το περασμένο Σάββατο και μιλήσαμε για θέματα ποδοσφαίρου και για την επόμενη χρονιά. Συναντήθηκα επίσης και με τον πρόεδρο της Τρίγλιας, τον κ. Ευγενίου, αλλά με αυτή την περίπτωση εγώ δεν θα ασχοληθώ, το “τρέχει” το Ιδρυτικό και του είπα του κυρίου Ευγενίου ότι θα βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου, αλλά αυτός λέει ότι θα έχει τις μετοχές, τη διοίκηση και θα κάνει μια συνεργασία με τον Ηρακλή, βάζοντας το όνομα της ομάδας, αλλά και δυο-τρία στελέχη στο διοικητικό συμβούλιο. Του είπα να κρατήσει ανοιχτή την πόρτα του Ηρακλή, τον συμφέρει…”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις