Για το πρώτο βήμα με Μπασακσεχίρ ο Ολυμπιακός

Άπαντες σε εγρήγορση είναι στον Ολυμπιακό λίγο πριν το πρώτο ματς με την Μπασακσεχίρ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 20.45 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το Novasports 1.
Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει φανερώσει τα πλάνα του για το ματς, δοκιμάζοντας διάφορα πράγματα για τον καταρτισμό της 11άδας και θολώνοντας τα νερά για τον Οκάν Μπουρούκ.
Αυτό που έχει ζητήσει, πάντως, από τους ποδοσφαιριστές του είναι να κρατήσουν την μπάλα όσο περισσότερο μπορούν, με υπομονή και καθαρό μυαλό, ενώ παράλληλα να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις στατικές φάσεις, προκειμένου να κρατήσουν το «0» και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ.
Δεδομένο είναι πως οι ερυθρόλευκοι διατηρούν προβάδισμα, αφού προέρχονται από δύο επίσημα παιχνίδια με την Πλζεν, σε αντίθεση με τους Τούρκους που θα μπουν σήμερα για πρώτη φορά στο γήπεδο σε επίσημο παιχνίδι.
Ο Μαρτίνς αναμένεται να στηριχθεί κυρίως στους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στα δύο ματς με την Πλζεν, ενώ πιθανή ενδεκάδα αποτελούν οι: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Μασούρας και Γκερέρο.
Στην αποστολή μετέχουν επίσης οι: Καραργύρης, Αλέν, Σισέ, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Σουντανί, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις