Ηρακλής: Ψάχνει λύση χωρίς Παπαδόπουλο

Αποφασισμένοι να κινηθούν χωρίς τον Τομ Παπαδόπουλο φαίνονται οι άνθρωποι του Ηρακλή, αναζητώντας την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ηρακλής… ώρα μηδέν οι μέρες περνάνε και ο Γηραιός δεν γνωρίζει ακόμα ποια θα είναι η επόμενη του ημέρα.

Ο Τομ Παπαδόπουλος δεν ικανοποίησε το αίτημα του Γ.Σ Ηρακλής που ζητούσε από τον ομογενή επιχειρηματία να επισημοποιήσει την συμφωνία που ισχυρίζεται ότι υπάρχει με ομάδα της Super League και έτσι οι «κυανόλευκοι» αναμένεται να κινηθούν από μόνοι τους για την επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Συγκεκριμένα οι φορείς του Ηρακλή ζητούσαν από τον Παπαδόπουλο να παρουσιάσει υπογεγραμμένη την συμφωνία της αγοράς ΑΦΜ ομάδας της Super League και στη συνέχεια θα συμμετείχαν και αυτοί στην αποπληρωμή του ποσού που απαιτούνταν. Παρόλα αυτά ο 63χρονος επιχειρηματίας επέστρεψε στις Η.Π.Α χωρίς να πράξει κάτι τέτοιο αλλά, με την υπόσχεση ότι η προφορική συμφωνία που ισχυρίζεται ότι υπάρχει θα τηρηθεί.

Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή σε δηλώσεις του έχει τονίσει πως για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία για την αγορά του ΑΦΜ της ομάδας από την Super League απαιτείται οι «κυανόλευκοι» να καταθέσουν προκαταβολή 200.000 από τα οποία δεσμεύτηκε να καλύψει τα 50.000 γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της οικογένειας του Γηραιού.

Σήμερα οι άνθρωποι του Ηρακλή, βλέποντας να έχει χαθεί ήδη αρκετός χρόνος είναι αποφασισμένοι να πάρουν την τύχη στα χέρια τους, ώστε να βρεθεί η επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος.  Τα δεδομένα για τους «κυανόλευκους» είναι συγκεκριμένα, με τις περισσότερες ομάδες να έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης… χτενίζει την αγορά για την εύρεση ενός ΑΦΜ που θα της επιτρέψει να συμμετάσχει σε κάποια από τις επαγγελματικές κατηγορίες απαλλαγμένη από τις αμαρτίες του παρελθόντος.

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι «κυανόλευκοι» είναι αυτή του ΠΟ Ν.Τρίγλιας ο οποίος συμμετέχει στην Football League, παρόλα αυτά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο με την ομάδα της Χαλκιδικής να είναι σε πρώτη φάση ανοιχτή για μια συνεργασία ενόψει της νέα χρονιάς  αλλά όχι για απόλυτη απορρόφηση από τον Ηρακλή.

Οι ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης περίπτωσης αναγκάζουν τους «κυανόλευκους» να συνεχίσουν την έρευνα τους, εξετάζοντας παράλληλα την όποια διαθέσιμη λύση υπάρχει την δεδομένη στιγμή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις