Ικαρία: Βρέθηκε νεκρή η 35χρονη Νάταλι

Με τον χειρότερο τρόπο μπήκε τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της 34χρονης αστροφυσικού από τη Βρετανία, τα ίχνη της οποία χάθηκαν τη Δευτέρα (5/8) στην Ικαρία, όπου βρίσκονταν για διακοπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, η Natalie Christopher εντοπίστηκε νεκρή, κατά τη διάρκεια ερευνών στην περιοχή που πήγαινε για τρέξιμο, ανάμεσα στον Άγιο Κήρυκο και το αεροδρόμιο.

Το πτώμα της 34χρονης εντοπίστηκε 600 μέτρα μακριά από το δωμάτιο που είχε νοικιάσει με τον σύντροφό της. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία και έτσι όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Η 34χρονη πήγε στην Ικαρία- στην περιοχή Κεραμέ- με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της στις 3 Αυγούστου και επρόκειτο να αναχωρήσουν τη Δευτέρα (5/8) για την Κύπρο μέσω Αθήνας.

Το πρωί της Δευτέρας (5/8), όταν ξύπνησε ο 38χρονος, της τηλεφώνησε γιατί έλειπε. Στην τελευταία τους συνομιλία – σύμφωνα με τον Κύπριο σύντροφό της – η Natalie ανέφερε πως είχε πάει για τρέξιμο.

Η ώρα, όμως, περνούσε και η 34χρονη δεν επέστρεφε. Ο σύντροφός της υποστηρίζει πως προσπάθησε ξανά να μιλήσει μαζί της, ωστόσο, η ίδια δεν απαντούσε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις