“Φρεσκάρει” την ομάδα ο Χαραλαμπίδης

Έχει διαφοροποιηθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων του Ολυμπιακού Βόλου τις τελευταίες μέρες, καθώς όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη του πρωταθλήματος, η ομάδα θα πρέπει να φρεσκαριστεί, προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν το απόγευμα…

…της Πέμπτης (10/9) στο ΕΑΚ, με τους Στέφανο Πολύζο και Έρικ Γουόρντεν να ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς, ενώ στην προπόνηση έλαβε μέρος και ο Αργεντινός Ροντρίγκο Ντεπέτρις. Ο 25χρονος άσος έτρεξε μόνος του και θα μπει σιγά-σιγά στο πρόγραμμα, ενώ ο γυμναστής της ομάδας, Παντελής Παντελόπουλος, φρόντισε να καταρτίσει ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας που θα ακολουθήσει ο Ντεπέτρις, προκειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα να είναι σε θέση να μπει σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς.
Θυμίζουμε, πως ο Αργεντινός είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, με βάση τις εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε πριν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Χθες αποχώρησε από την προπόνηση ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος με μικροενοχλήσεις στο πόδι του, ωστόσο, το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό για τον επιθετικό του Ολυμπιακού.
Σήμερα Παρασκευή (11/9) η ομάδα θα προπονηθεί το απόγευμα στο ΕΑΚ, το Σάββατο υπάρχει προγραμματισμένη μία πρωινή προπόνηση, ενώ την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στις 6 το απόγευμα τη Λαμία σε φιλικό παιχνίδι στο ΕΑΚ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις