Συμφωνία με τα Τουριστικά Ακίνητα για το Πανθεσσαλικό

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός Βόλου με τα γήπεδα προπόνησης είναι μεγάλο, αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως από το ξεκίνημα της προετοιμασίας η ομάδα προπονείται αποκλειστικά στο κυρίως γήπεδο του ΕΑΚ, πέρα φυσικά από το διάστημα 7-19 Αυγούστου όπου ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε…

…το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι. Τη λύση πρόκειται να τη δώσει το Πανθεσσαλικό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr έχει επιτευχθεί συμφωνία με τα Τουριστικά Ακίνητα για τη χρήση του βοηθητικού και του κυρίως γηπέδου για προπονήσεις.
Παραμένει, ωστόσο, άγνωστο αν ο Ολυμπιακός θα χρησιμοποιήσει το Πανθεσσαλικό και για τους αγώνες έδρας. Είναι, πάντως, πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα θα μπορεί από τις 15 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού για την προετοιμασία της.
Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να μπορεί να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις τόσο του ΕΑΚ, όσο και του Πανθεσσαλικού, για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας, από τη στιγμή που το βοηθητικό του ΕΑΚ δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, καθώς το γήπεδο είναι πολύ σκληρό και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Το ίδιο ισχύει και με τον χλοοτάπητα του σταδίου της Νεάπολης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις