Ηρακλής: «Χαλάει» το deal με Τρίγλια

Ο Ηρακλής φαινόταν να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Τρίγλια για την εξαγορά του ΑΦΜ της ομάδα από τη Χαλκιδικής, όμως τα δεδομένα φαίνεται πως είναι διαφορετικά.

Πιο συγκεκριμένα, η Τρίγλια εξέδωσε ανακοίνωση διάψευσης στα σενάρια των τελευταίων ημερών περί παραχώρησης του ΑΦΜ της στον Ηρακλή.

Ειδικότερα, με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της η ομάδα της Χαλκιδικής αναφέρει:

«Σε απάντηση όλων των δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών η διοίκηση της ΠΑΕ Τρίγλιας ενημερώνει ότι δεν υπήρχε αλλά και δεν υπάρχει καμία περίπτωση παραχώρησης του ΑΦΜ και επίσης δεν υπάρχει καμία άλλη περίπτωση συνεργασίας με άλλη ομάδα. Οι φίλαθλοι της Τρίγλιας αλλά και όλης της Χαλκιδικής θα καμαρώνουν την ομάδα μας στο Πρωτάθλημα της Football League».

Την πληροφορία ότι ο Ηρακλής θα αγωνιστεί κατά 99% στη Super League 1 μετέφερε ο Σάκης Χάτζογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Arena Fm.

Το μέλος της διοίκησης του «γηραιού» υποστήριξε ότι υπάρχει, ήδη, συμφωνία με την συγκεκριμένη ομάδα, την οποία απέφυγε να κατονομάσει.

Θυμίζουμε ότι βάσει της αναδιάρθρωσης, ο Ηρακλής καλείται να αγωνιστεί στη Football League, στην οποία όμως, δεν θα δηλώσει συμμετοχή.

Ηρακλής: Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Χατζόγλου

Για το που βρίσκεται ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή:
«Πουθενά. Υπάρχει μια παλιά ΠΑΕ που βρίσκεται στα χέρια του Τομ Παπαδόπουλου και έχει πολλά προβλήματα. Ο ίδιος θα αποφασίσει τι θα την κάνει. Από εκεί και πέρα υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που έχουν ασχοληθεί από διάφορες πλευρές για να βρουν λύση, χωρίς, όμως, να μπορώ να πω αν θα είναι προσωρινή ή αν θα είναι μόνιμη. Εγώ πίστευα ότι το εγχείρημα της Γ΄ Εθνικής θα οδηγούσε σε μόνιμη λύση. Οι κινήσεις που βρίσκονται είναι για να βρεθεί ένα ΑΦΜ και να ξεκινήσει από την αρχή η ομάδα. Τώρα σε ποια κατηγορία πάλι και αυτό δεν είναι γνωστό. Όπως είπα πριν σ΄ αυτό το άθλιο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι μισές ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ δεν θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα. Έλεγα ότι αυτή η αναδιάρθρωση είναι η πιο αποτυχημένη στη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για τις αιτίες της περσινής αποτυχημένης χρονιάς:
«Η ομάδα με το που βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος και έβαλε τα χρήματα που ψάχναμε, τις 320.000 ευρώ, αυτό που χρειαζόταν ήταν ηρεμία και οργάνωση. Ξαφνικά πατήσαμε ένα κουμπί και μια ομάδα που είχε φτιαχτεί τον Οκτώβριο του 2017 διαλύθηκε και τον Σεπτέμβριο του 2018 είχαμε μια νέα ομάδα με 20 παίκτες καινούργιους. Θέλαμε να πατήσουμε ένα κουμπί και να τη πάμε Τσάμπιονς Λιγκ. Ήθελε υπομονή. Εγώ ήμουν σίγουρος ότι θα έρθουν και στραβά αποτελέσματα, όπως η ήττα με 6-1 από τον Ατρόμητο.

Έπρεπε να τα διαχειριστούμε με ηρεμία. Σε άλλες ομάδες δίπλα μας, όταν έγινε κάτι παρόμοιο, διαχειρίστηκαν και ξεπέρασαν τις κρίσεις και συνέχισαν τη πορεία τους. Εμείς δεν είχαμε καλή διοίκηση της ομάδας. Μιλάω για το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν υπήρχε ηρεμία, Έπρεπε όλοι οι φορείς, οι παίκτες, οι προπονητές, η διοίκηση και ο κόσμος να κάτσουμε και να καταλάβουμε ότι δεν είναι λύση να υπάρχει συνέχεια γκρίνια. Ήταν μια ολοκαίνουργια ομάδα. Ήμουν σίγουρος ότι αν παρέμενε η ίδια ομάδα, με ηρεμία, σήμερα θα ήμασταν στη Σούπερλιγκ».

Για το τι ισχύει με τον ΑΦΜ του Βόλου:
«Δεν ξέρω για τον Βόλο. Ξέρω ότι ο Ηρακλής έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα , με μια ομάδα Σούπερλιγκ . Η ομάδα κατά 99% θα παίξει στη Σούπερλιγκ. Έχουν συμφωνηθεί όλα προφορικά και περιμένω να τη δω και εγώ και εγγράφως, όπως περιμένει να τη δει και ο κόσμος».

Για όσους λένε ότι ο Παπαδόπουλος θα πρέπει να αποτελέσει παρελθόν:
«Εγώ συμφωνώ, ότι πει ο κόσμος. Λέω, όμως, το εξής. Αν αποτελέσει παρελθόν ο ένας, αποτελέσει παρελθόν ο άλλος, άτομα που είναι δυνατοί οικονομικά και μπορούν να βοηθήσουν, τι θα γίνει; Ο Τομ Παπαδόπουλος, πλέον, έχει γίνει Ηρακλής. Το πιο σημαντικό είναι ο καθένας μας να κάνει τρία Ηρακλάκια. Εγώ τους λέω, ότι αν θέλετε να ξεχωρίσετε από τη μάζα, γίνετε Ηρακλής»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις