Στίβος: Χάλκινο μετάλλιο για τον Καραλή του ΓΣΑ με την Εθνική Ελλάδος

Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή Στίβου του Γ.Σ.Α. Σπύρο Καραλή, ο οποίος πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ στο άθλημα του άλματος εις μήκος με επίδοση 6 μέτρα και 92 εκατοστά κατέκτησε την 3η θέση στη Διεθνή Συνάντηση Στίβου Κ18 Ελλάδα-Κύπρος 2019.
Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ το διήμερο 7-8 Αυγούστου, με συμμετοχή δεκάδων νεαρών αθλητών από Ελλάδα και Κύπρο.
Ο Σπύρος Καραλής είχε επιλεχθεί και κλήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ να συμμετάσχει με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας καθώς είχε ξεχωρίσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου της κατηγορίας του με εξαιρετικές εμφανίσεις.
Ο Σπύρος δικαίωσε για μία ακόμη φορά όσους πιστεύουν στο αναμφισβήτητο ταλέντο του, καθώς σε μια σειρά έξι προσπαθειών (2 άκυρες) απογειώθηκε στα 6.66μ, 6.78μ, 6,92μ και 6.75μ, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο, κάνοντας μας όλους υπερήφανους που έχουμε την τιμή και την χαρά να αγωνίζεται με τα χρώματα του Γ.Σ.Α.
Σύσσωμη η οικογένεια του Συλλόγου επιθυμεί να εκφράσει τα συγχαρητήριά της προς τον νεαρό αθλητή καθώς και στην προπονητική ομάδα των Χάιδω Καραπτσιά, Άκη Κρανά και Βασίλη Μπουκώρο για την πολύ καλή δουλειά τους παρά τις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες υπό τις οποίες καλούνται να γυμνάσουν τα παιδιά του τμήματος Στίβου.
Επίσης εύχεται στον Σπύρο επιτυχημένη σχολική και αθλητική χρονιά και εις ανώτερα.