«Δεν φαίνεται να είναι πολύ μακριά η διάλυση της Λίγκας…»

Το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας την Πέμπτη (10/9) δεν οδήγησε σε κάποια λύση αναφορικά με το θέμα της χορηγίας του πρωταθλήματος, γεγονός που φέρνει προβληματισμό στον Φώτη Κωστούλα.
Μάλιστα, ο πρόεδρος του Παναιτωλικού εμφανίστηκε απαισιόδοξος για το μέλλον του συνεταιρισμού, αναφέροντας σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις την Παρασκευή (11/9) ότι εκτιμά πως η διάλυση της Λίγκας δεν θα αργήσει να συμβεί.

«Η ρήξη και η διάλυση της Λίγκας δεν φαίνεται να βρίσκεται και πολύ μακριά αυτή τη στιγμή», είπε ο ισχυρός άνδρας των Αγρινιωτών στον ΣΠΟΡ FM.

Eνώ σε ό,τι αφορά την υπόθεση της χορηγίας, δήλωσε: «Φοβάμαι πολύ πως δεν θα βρεθεί κάποια λύση στο θέμα με τη χορηγία του ΟΠΑΠ γιατί όπως φαίνεται δεν είναι κανείς διατεθειμένος να κάνει πίσω στο θέμα που κολλήσαμε, δηλαδή της αποκλειστικότητας.

Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια εταιρεία και να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε μία νέα διαδικασία μέσα από τη Σούπερ Λιγκ και πήραμε μία απόφαση να κάνουμε ένα διαγωνισμό ακόμα μήπως προκύψει κάτι.

Η διαδικασία ξεκίνησε σχεδόν έγκαιρα περίπου τον Φλεβάρη. Δεν μπορώ να πω ότι κάναμε κάτι λάθος. Τελευταία στιγμή μείναμε χωρίς λεφτά όλες σχεδόν οι ομάδες, κάτι το οποίο θα υποχρεώσει πολλούς να ψάξουν αλλού για να μπορέσουν να συντηρήσουν τις εταιρείες. Το πόσο αυτό σε γενικές γραμμές βγαίνει περίπου 300.000 ευρώ για κάθε ομάδα και θα είναι μία επιβάρυνση μεγάλη».

Τέλος, σχολιάζοντας την επιστολή Ολυμπιακού κατά του ΟΠΑΠ, επισήμανε: «Ο Ολυμπιακός έχει ορισμένες απαιτήσεις, δεν βλέπω τον τρόπο που θέλει να υποτάξει κάτι και δεν είμαι αυτής της άποψης. Αυτό που πιστεύω είναι πως ο Ολυμπιακός εννοεί μέσω της ανακοίνωσής του τον κ. Μελισσανίδη. Η κόντρα των δύο ανθρώπων μπαίνει σφήνα μέσα στη Λίγκα και δημιουργεί πρόβλημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις