“Οργανωμένος σε όλα τα επίπεδα ο Ολυμπιακός Βόλου”

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία δηλώνει ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμάς Γράφας, όπως τόνισε στο goalpost.gr, ενώ εξήρε την οργάνωση που υπάρχει στην ΠΑΕ, σε όλα τα επίπεδα, με τους ανθρώπους της ομάδας να δίνουν λύσεις σε όποιο πρόβλημα κι αν παρουσιαστεί, με αποτέλεσμα όλα να δουλεύουν ρολόι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό, με τους παίκτες να δίνουν καθημερινά στις προπονήσεις τον καλύτερό τους εαυτό.
Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν γήπεδο, προκειμένου να δώσουν τις προσεχείς μέρες κάποιο φιλικό παιχνίδι, ενώ όσον αφορά το πρόγραμμα προετοιμασίας σήμερα Παρασκευή η ομάδα θα προπονηθεί στο στάδιο του Βελεστίνου στις 18.30.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο νεοαποκτηθείς Λιούμποριρ Στεφάνοβιτς, ο οποίος έχασε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στο Ελατοχώρι Πιερίας, δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και μέρα με την ημέρα ανεβάζει ρυθμούς.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν τις προσεχείς μέρες στο Βελεστίνο, ενώ στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα είναι έτοιμο προς χρήση το γήπεδο στον Αγ. Γεώργιο Φερών. Οι εργασίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, όπως έχει γράψει το goalpost.gr ο Ολυμπιακός έχει κλείσει δύο παίκτες πρώτης γραμμής και ανακοινώσεις αναμένεται να υπάρξουν την προσεχή Δευτέρα. Και οι δύο είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, με παραστάσεις από τις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Ολυμπιακό κινούνται για την απόκτηση τουλάχιστον ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, ενώ όσον αφορά τον Γάλλο ακραίο επιθετικό, ο οποίος δοκιμάζεται αυτές τις μέρες από τον Θωμά Γράφα, οι εντυπώσεις που αφήνει είναι αρκετά καλές, ωστόσο, δεν έχει παρθεί ακόμη απόφαση αν ο παίκτης θα αποκτηθεί ή όχι από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις