Νεκρός 35χρονος Βολιώτης σε τροχαίο κοντά στο 304 ΠΕΒ

Tην τελευταία του πνοή άφησε σήμερα τα ξημερώματα ένας νεαρός άνδρας μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην παλιά εθνική οδό Βόλου-Λάρισας, κοντά στο 304 ΠΕΒ.  Πρόκειται για τον 35χρονο Βασίλειος Ξάνθης από τον Βόλο που οδηγούσε αυτοκίνητο και οι πυροσβέστες που κλήθηκαν στο σημείο τον απεγκλώβισαν από το αυτοκίνητό του, αλλά δυστυχώς ήταν νεκρός.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος να ανατραπεί και να καταλήξει με τον «ουρανό» στο οδόστρωμα.


Το τροχαίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε στις 6 το πρωί, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος συγκρούστηκε με προπορευόμενο φορτηγό.  Στο σημείο μετέβησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τη ΒΙ.ΠΕ με έξι άνδρες για να τον απεγκλωβίσουν από το αυτοκίνητο.  Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τη σορό του στο Νοσοκομείο του Βόλου και η Τροχαία.
Ο 35χρονος Βολιώτης κατευθυνόταν προς τον Άγιο Γεώργιο Φερών καθώς εργαζόταν σε εταιρεία ανακύκλωσης στην περιοχή.

H κηδεία του άτυχου 35χρονου θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ η σορός του θα μεταφερθεί στην Θεσσαλονίκη για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Πηγή: e-thessalia.gr

Φωτό: ASTRA TV

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις