Ετοιμάζει διπλό «χτύπημα» ο Ολυμπιακός

Η διοίκηση του Ολυμπιακού εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση δύο παικτών τις προσεχείς μέρες, προκειμένου να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική της γραμμή.

Οι Πειραιώτες κινούνται για την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου και ενός εξτρέμ, με τον Ματέο Γκαρσία να είναι ο πρώτος στόχος των ερυθρόλευκων για την ενίσχυση των «φτερών» της επίθεσης, ενώ για την κάλυψη του κενού που άφησε ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη βασικός υποψήφιος είναι ο Όσκαρ Τρέχο.

Για την πρώτη περίπτωση, ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει επαφές με τη Λας Πάλμας για τον Αργεντινό, αλλά μέχρι στιγμής υπάρχει διαφορά στα χρήματα που προσφέρουν οι Πειραιώτες και σε αυτά που αξιώνουν οι νησιώτες.

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί η χρυσή τομή για την απόκτηση του πρώην παίκτη του Άρη, ο Ολυμπιακός θα στραφεί στις εναλλακτικές επιλογές που έχει για τη συγκεκριμένη θέση. Μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη στη λίστα του έναν παίκτη από την πορτογαλική αγορά.

Από εκεί και πέρα, ο Τρέχο της Ράγιο Βαγιεκάνο μπορεί να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας για τη θέση του επιτελικού μέσου, αλλά οι ερυθρόλευκοι φέρονται να έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο και έναν άλλο παίκτη από το γαλλικό πρωτάθλημα, για τον οποίο έχει εξαιρετική άποψη ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις