Στοίχημα: Τον πρώτο λόγο η Γουότφορντ!

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα, με τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να βρίσκονται πλέον στη δράση. Με αναμετρήσεις από Βέλγιο και Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα ασχοληθούμε σήμερα, τις οποίες θα αναλύσουμε παρακάτω.

Επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί η Γουότφορντ

Πρώτη αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Γουότφορντ να υποδέχεται την Μπράιτον σε ένα ματς που θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00. Έρχεται από μια καλή σεζόν η Γουότφορντ, το τέλος τη βρήκε στην 11η θέση, καταφέρνοντας έτσι να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, πιο εύκολα απ’ ότι θα περίμενε. Κράτησε σε μεγάλο βαθμό τον περσινό της κορμό, παρουσίασε καλό πρόσωπο και στα φιλικά προετοιμασίας της και θέλει σήμερα να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της, κόντρα στην Μπράιτον που δεν τρομάζει. Οι φιλοξενούμενοι εξασφάλισαν πέρσι την παραμονή τους στην τελευταία αγωνιστική, ενώ έχουν φέτος νέο τεχνικό στον πάγκο τους τον Γκρέιχαμ Πότερ.

“Θα είμαστε καλά οργανωμένοι και θα παλέψουμε για κάθε αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι η Γουότφορντ είναι καλή ομάδα”, είπε ο κόουτς Πότερ. Κέρδισε τα τέσσερα απ’ τα πέντε τελευταία φιλικά η Μπράιτον.

Έχουν τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι, που έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, θα τους στηρίξουμε και θα κρατήσουμε τον άσσο.

Με κάλυψη η Κορτράικ

3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Βελγίου με την αναμέτρηση Σερκλ Μπριζ – Κορτράικ να είναι η τελευταία μας πρόταση για σήμερα, όπου θα κρατήσουμε το 2(DNB) σε απόδοση 1.85. Απογοητευτικό ξεκίνημα για τη Σερκλ Μπριζ στο πρωτάθλημα, γνώρισε βαριά ήττα με 3-1 από την Οστάνδη την προηγούμενη αγωνιστική. Πολλά λάθη από την ομάδα του Μερκαντάλ, τα πλήρωσε ακριβά και γνώρισε έτσι τη δεύτερη διαδοχική ήττα, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκε στην έδρα της από τη Σταντάρ Λιέγης (0-2).

Χωρίς νίκη παραμένει στο πρωτάθλημα και η Κορτράικ, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σαρλερουά την προηγούμενη αγωνιστική. Προηγήθηκε η ήττα από την Γκενκ (2-1), ελπίζει πως θα καταφέρει σήμερα να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη. Ποιοτικότερη ομάδα η Κορτράικ μπορεί με σοβαρή εμφάνιση να πάρει το αποτέλεσμα που ψάχνει, τη στιγμή που τρέχει ένα αήττητο σερί δέκα αναμετρήσεων κόντρα στη Σερκλ Μπριζ.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις