Καταγγελία της Νίκης για λεκτική επίθεση στον Τεχνικό Διευθυντή του τμήματος υδατοσφαίρισης

Λεκτική επίθεση καταγγέλει ο Τεχνικός Διευθυντής και υπεύθυνος Marketing του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, κ. Καλογήρου από τον πρώην προπονητή της ομάδας, κ. Κόφφα.

Η ανακοίνωση-καταγγελία που εξέδωσε η Ερασιτεχνική Νίκη:

Ο  Γ.Σ ΒΟΛΟΥ «Η ΝΙΚΗ» καταγγέλλει την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής Υδατοσφαίρισης του Συλλόγου μας Σωτήρης Καλογήρου, από τον προπονητή του ΟΥΚ Δημήτρη Κόφφα. 

Ο Δημήτρης Κόφφας, εν ώρα υπηρεσίας ως ναυαγοσώστης σε γνωστή παραλία της πόλης, επιτέθηκε φραστικά με χυδαίες εκφράσεις και με την απειλή χειροδικίας στον κ. Καλογήρου που είχε πάει για μπάνιο, μπροστά στα μάτια της συζύγου του, την ημέρα της ονομαστικής του εορτής. 

Επίσης εκφράστηκε με ακατανόμαστες εκφράσεις, κατά του συλλόγου της Νίκης Βόλου. 

Ο κ. Καλογήρου σεβόμενος τον αθλητισμό της πόλης μας, έκανε παρέμβαση στην Εισαγγελία, εκδόθηκε Εισαγγελική Παραγγελία, το περιστατικό καταγράφηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να κληθεί ο εν λόγω για συστάσεις, ενώ ο κ. Καλογήρου, επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος του.

Είναι απερίφραστα καταδικαστέες, τέτοιες συμπεριφορές από ανθρώπους που τους εμπιστεύονται οι γονείς τα παιδιά τους κι οφείλουν πρώτιστα, να διδάσκουν ήθος.