Έμειναν στο 0-0 Ολυμπιακός Β. και Καλαμάτα

Ισόπαλο 0-0 έληξε το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την Καλαμάτα στο γήπεδο των Καναλίων. Οι «ερυθρόλευκοι» (αγωνίστηκαν και σήμερα με κίτρινες εμφανίσεις) δεν κατάφεραν να σκοράρουν ούτε στο δεύτερο ματς προετοιμασίας, μένοντας στο μηδέν, δίχως η ομάδα να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ.

Ο Ολυμπιακός δεν κινδύνεψε στην άμυνα από τη «Μαύρη Θύελλα», ωστόσο, επιθετικά ήταν ακίνδυνος, παρότι στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκε καλύτερος σε σχέση με το πρώτο μέρος.

Ο Θωμάς Γράφας χρησιμοποίησε και τους δύο Γάλλους που είναι υπό δοκιμήν, τον Σορέλ και τον Κλεμέντε, καθώς και τον Καρακώστα. Το φιλικό παιχνίδι ήταν διάρκειας 80 λεπτών (δύο ημίχρονα 40 λεπτών), με τους Βοσνακίδη, Γραικό, Παπαϊωάννου και Ρόκα να αγωνίζονται σε όλο το ματς.

Δεν αγωνίστηκαν οι Άντερσον και Πριόνας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα μικροτραυματισμών.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι δίχως αξιόλογες επιθετικές προσπάθειες και από τις δύο ομάδες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Μακρυωνίτης (41’ Γιδόπουλος , Γραικός, Μπουτζίκος (61’ Μπαρούτας), Παπαϊωάννου, Βοσνακίδης, Ρόκας, Κόλα (56’ Καναβός), Σκοπελίτης (47’ Σόρελ, 73’ Καρακώστας) (Τζέφερσον), Πόζογλου (41’ Κλεμέντε), Στεφάνοβιτς (46’ Τζέφερσον), Τσίτας (52’ Μαρούδας).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης, Γαλούπης, Μάκος, Τσιβελεκίδης, Ζαχαρόπουλος, ΣΤεργίδης, Τζόκιτς, Αλεξόπουλος, Βουκμίροβιτς, Σάμσον.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Πάντος, Δήμος, Αντεμάι, Γκελγκέρια, Ψυχογιάννης, Ρουμελιώτης, Σαούτης, Σπαρτιάτης, Ακριστινέι, Τσαλταπασίδης, Καζβιρόπουλος, Τσιγάρος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις