Πρόεδρος στην Καβάλα ο Γιώργος Μύρτσος

Ο 54χρονος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν παραγωγός αθλητικών ραδιοφωνικών εκπομπών, Γιώργος Μύρτσος, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες θα είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλας.

Δεν έχει ανακοινωθεί επίσης αλλά ο Γιώργος Μύρτσος που είναι κουμπάρος του Σωτήρη Δεληκάρη φαίνεται ότι έχει δεχθεί την πρόταση που του έγινε. Φυσικά είναι ένας έμπειρος άνθρωπος του ποδοσφαίρου με πολλές γνώσεις. Μέτρησε η γνωριμία του με τον Σωτήρη Δεληκάρη ενώ τις τελευταίες μέρες ήταν εδώ στην Καβάλα, φιλοξενούμενος του.

Πάντως ο Αντώνης Αντωνίου, ο Σωτήρης Δεληκάρης και ο Αντώνης Κατσαμακίδης παραμένουν οι ισχυροί άνδρες στην ΠΑΕ.

Ήττα από την Κ20 του ΠΑΟΚ
Την ήττα με 2-1 από την ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ γνώρισε η Καβάλα το Σάββατο, σε φιλικό παιχνίδι στο «Ανθή Καραγιάννη» και κάτω από αφόρητη ζέστη. Το τέρμα της Καβάλας πέτυχε ο Μαρκόπουλος στο 46ο λεπτό. Για τους «αργοναύτες» αγωνίστηκαν οι Δήμιζας, Ορφανίδης, Μαϊντανός, Τουμανίδης, Στίκας, Γαβριηλίδης, Μελισσόπουλος, Θωμαϊδης, Καθάριος, Βόσαλικ, Παυλίδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Σιαματάς, Κουτσούμπας, Παπαδόπουλος, Παπαστεριανός, Καζαντζίδης, Αρναούτογλου, Δόντσος, Οκάν, Κέρθι, Τσολακίδης, Μαρκόπουλος.

Πηγή: Proininews