Περιμένει την ΕΡΤ το OPEN για την αγορά τηλεοπτικών δικαιωμάτων

Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον του Open TV για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των πέντε από τις έξι ομάδες που συνεργάζονται αυτή τη στιγμή με την ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τον Ατρόμητο, τον Παναιτωλικό, την Ξάνθη, τον ΟΦΗ και τη Λαμία, ενώ ο Άρης δεν θα ήθελε να μεταδίδει τα παιχνίδια του από το κανάλι του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ.

Επίσης, και ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναμένεται να μετακομίσει στον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό και ίσως είναι ο πρώτος που θα το πράξει, λόγω του ιδιοκτησιακού καθεστώτος με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ωστόσο, σήμερα η Live Sport αναφέρει πως το Open TV περιμένει την κατάληξη των συζητήσεων των πέντε ΠΑΕ με τη Δημόσια Τηλεόραση και ίσως εντός της εβδομάδας να προχωρήσει σε επίσημες προτάσεις στους συγκεκριμένους συλλόγου.

Προς το παρόν πιο πίσω μένει η υπόθεση της Super League 2, γιατί το ενδιαφέρονται είναι στραμμένο στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και είναι μία αγορά που έχει διαφορετικά δεδομένα σε σχέση με τα… σαλόνια της ποδοσφαιρικής Ελλάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις