GS HELLAS 2019: H επιτυχής περιοδεία στον Βόλο (photos)

Μετά την παταγώδη επιτυχία και τον εκκωφαντικό απόηχο, που δημιούργησαν τα εθνικά καλλιστεία Star και Mr Gs Hellas 2019, την 26η Ιουλίου 2019, που πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος Τελικός τους, αμέσως μετά βρέθηκαν στον Βόλο. Ο εθνικός διαγωνισμός ομορφιάς, που κλείνει φέτος εννέα χρόνια συνεχής διεθνούς παρουσίας σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς, φέτος κυριάρχησε και εντυπωσίασε, αφού πλέον είναι ο πολυπληθέστερος διαγωνισμός ομορφιάς της χώρας.

Στόχος και όραμα για τον θεσμό των GS HELLAS είναι η προώθηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, μέσω της ελληνικής ομορφιάς. Κάθε χρόνο μετά τον Τελικό, επιλέγει ένα μέρος στην Ελλάδα, πόλη ή νησί , το οποίο προωθεί μέσω των εστεμμένων του, με φωτογραφήσεις, αναδεικνύοντας την ιστορικότητα του εκάστοτε μέρους,τα πολιτιστικά αλλά και φυσικά αξιοθέατα του. Για το 2019, τα εθνικά καλλιστεία GS HELLAS 2019, επέλεξαν ως Best Greek Place For the World, τον Βόλο.

Η εντυπωσιακή αποστολή αποτελείτο από 20 άτομα, τα οποία φιλοξενήθηκαν στο Valis Resort. Φωτογραφήθηκαν σχεδόν σε ολόκληρο τον Βόλο και το Πήλιο… Από την Αγριά με το ιστορικό καρνάγιο, μέχρι την κεντρική πλατεία του Βόλου με το σύνθημα «I LOVE VOLOS». Πέρασαν από τον Άγιο Κωνσταντίνο και φωτογραφήθηκαν μπροστά από την ιστορική εκκλησία και γευμάτισαν στο Αλάτι. Έκαναν πρωινό περίπατο και φωτογράφηση στο λιμάνι του Βόλου, καθώς επίσης φωτογραφήθηκαν μπροστά από το εμβληματικό ΚΑΡΑΒΙ στο σιντριβάνι  της κεντρικής πλατείας του Βόλου, που ενώνει την Δημητριάδος με την Ιάσονος . Απέδωσαν φόρο τιμής και έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία στο άγαλμα της πρώτης Ελληνίδας βουλευτού, ΕΛΕΝΗΣ ΣΚΟΥΡΑ. Η συνέχεια είχε ξενάγηση στη Νέα Ιωνία Βόλου και χυμό στο JULIO café.

Ανέδειξαν τις εντυπωσιακές παραλίες με μία ειδική φωτογράφιση με τα μαγιό τους, οι προορισμοί ήταν οι Αλυκές και η επίσημη πλαζ, τα κάτω Λεχώνια και η Αγριά, όπου και γευμάτισαν στο Big Fish. Είδαν το ηλιοβασίλεμα από το Πήλιο και φωτογραφήθηκαν στην πλατεία της Μακρυνίτσας… H συνέχεια είχε κοκτέιλ στις μαγευτικές Σταγιάτες Πηλίου. Πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στον Μανώλη Καραμανλάκη, ο οποίος τους έδωσε συμβουλές υγιεινής και γυμναστικής για ένα σωματικό αποτέλεσμα στην καλύτερη του εκδοχή.

Σε όλες μας τις διαδρομές , μας συνόδεψε και έδινε ενέργεια στο πούλμαν του θεσμού, ο Νίκος Καραλής , με καύσιμα AEGEAN. Επίσης οι εστεμμένοι έκαναν  μία μοναδική φωτογράφιση με το ιστορικό αγωνιστικό αυτοκίνητο ράλυ , του κυρίου Καραλή!

Όλο αυτό κορυφώθηκε με την επίσημη επίσκεψη στο Δημαρχείο Βόλου , όπου εκεί ο Θεσμός , παρέδωσε ένα από τα βασικά μενταγιόν του Θεσμού , στον τοπικό άρχοντα του Βόλου, κύριο Αχιλλέα Μπέο. Το μενταγιόν ήταν η Θεά Αθηνά , η μία από τις προστάτιδες του διαγωνισμού, σύμβολο σοφίας και γνώσης.

Ο πρόεδρος των Καλλιστείων είπε στον δήμαρχο παραδίδοντας του τα εξής : «Σας παραδίδουμε το μενταγιόν της Αθηνάς, διότι ο ίδιος ο Θεσμός πρεσβεύει το μότο ΟΤΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ, έτσι ευχόμαστε αυτό το μενταγιόν να αποτελέσει σύμβολο σοφίας για την πανέμορφη πόλη σας και να δίνει δύναμη σε εσάς για όλο και δημιουργικότερα πράγματα γεμάτα γνώση και αφήνοντας ιστορία».

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος , ανταπέδωσε τις ευχές και αφού συζήτησε με όλους τους εστεμμένους, τους τόνισε πως η ομορφιά είναι η πρώτη πύλη, η διαχείριση της είναι το μετέπειτα και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους παγκόσμιους αλλά και καλή σταδιοδρομία στην μετέπειτα ζωή τους. Τέλος, η δημοτική αρχή Βόλου έδωσε αναμνηστικά σε όλους τους εστεμμένους και ειδική άδεια να φωτογραφηθούν στο κτήριο, με την ΑΡΓΩ , σύμβολο του Βόλου και φυσικά στις σκαλιστές τοιχογραφίες του δημαρχείου, τιμής ένεκεν για τον Θεσμό.

Ο θεσμός των Εθνικών Καλλιστείων ευχαριστεί θερμά σε όλο αυτό το μαγικό ταξίδι στον Βόλο τους εξής : Παναγιώτης Μποτσιβάλης( VALIS RESORT), Μανώλης Καραμανλάκης( KARAMANLAKIS FITNESS), Νίκος Καραλής ( AEGEAN ), Βασίλης Σακελαρίου( ΑΛΑΤΙ ), Σάββα και Γιώργο Ευφραιμίδη( JULIO café).

Δελτίο Τύπου GS Star & Mr Hellas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις