ΝΠΣ Βόλος: Κάρτα φιλάθλου αντί για κάρτα μέλους

Δεν χρειάζεται πλέον κάποιος φίλαθλος να είναι μέλος του ΝΠΣ Βόλος για να αγοράσει ένα εισιτήριο ή μία κάρτα διαρκείας του συλλόγου. Οι κάρτα μέλους αντικαθίσταται από την κάρτα φιλάθλου, η οποία έτσι κι αλλιώς αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου στη Σούπερ Λιγκ.

Η σχετική ανακοίνωση:

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, η Κάρτα Φιλάθλου αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να μπορεί κανείς να αγοράσει εισιτήριο και να εισέρχεται στα γήπεδα.

Ως εκ τούτου η έκδοση Κάρτας Φιλάθλου της ΠΑΕ Βόλος αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά είτε εισιτηρίου διαρκείας είτε απλού εισιτηρίου αγώνα της ομάδας μας.

Για το λόγο αυτό, η ΠΑΕ Βόλος αποφάσισε να μετατρέψει την Κάρτα Μέλους που ίσχυε μέχρι σήμερα σε Κάρτα Φιλάθλου.

Σημειωτέον όσοι φίλοι της ομάδας έχουν ήδη ανανεώσει την Κάρτα Μέλους τους, αυτή μετατρέπεται αυτομάτως σε Κάρτα Φιλάθλου και ως εκ τούτου δεν έχουν καμία επιπλέον υποχρέωση.

Οι φίλοι της ομάδας που επιθυμούν είτε να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας είτε εισιτήριο αγώνα, θα μπορούν να εκδώσουν την Κάρτα Φιλάθλου από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Αργοναυτών 15, παραλία) καθημερινά 9.00 π.μ.-2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ. και το Σάββατο 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.

Η Κάρτα Φιλάθλου κοστίζει 10 ευρώ και έχει ισχύ για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις