Ανανεώθηκε το καλεντάρι των φιλικών της Νίκης

Ακόμη τρεις ομάδες του ίδιου ομίλου θα αντιμετωπίσει η Νίκη, σε αντίστοιχους φιλικούς αγώνες, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στις 27 Σεπτεμβρίου. Οι κυανόλευκοι θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους στη Φαρκαδόνα με την τοπική ομάδα την Κυριακή (13/09), με τον Δωτιέα στην Αγιά(16/09) και τον Αχιλλέα Νεοκαισσάριας (19/09) στον Αλμυρό.

Αν σ’ αυτά τα φιλικά προσθέσουμε τα φιλικά με Τύρναβο και Πύρασο που έχει ήδη πραγματοποιήσει η βολιώτικη ομάδα, τότε στην έναρξη θα έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στα δεδομένα της κατηγορίας. Το γεγονός αυτό συμβάλλει θετικά στο να αποβάλλουν το άγχος του αγνώστου οι ποδοσφαιριστές και ειδικά αυτή που βρίσκονται υπό την πίεση του πρωταθλητισμού.

Οι ανακοινώσεις των δύο τελευταίων φιλικών:

“Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 16/09/2015 και ώρα 17:30′ στο Στάδιο Αγιάς θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας της ομάδας μας με τον τοπικό Δωτιέα.”

“Ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 19/09/2015 και ώρα 17:30΄ στο Στάδιο Αλμυρού θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας της ομάδας μας με φιλοξενούμενο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.
Ο αγώνας θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς οι εισπράξεις του θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. Αλμυρού ΄΄Η ΣΤΟΡΓΗ΄΄.
Γενική είσοδος (5) ευρώ.
Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται από το κρεοπωλείο ΄΄Ο ΣΤΕΛΙΟΣ΄΄ στον Αλμυρό.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις